Tuinen van de hoogste kwaliteit

Tuinen van de hoogste kwaliteit

Kanters BV heeft alle infra-specialisaties in eigen huis.Het vakkundige bedrijf uit Veghel heeft nog een andere expertise: het compleet aanleggen van kwalitatief hoogwaardige tuinen.

Kanters is uw partner bij uitstek voor het aanleggen van uw droomtuin. Zo kunnen zij vanuit hun jarenlange ervaring het grondwerk, de verhardingen, regeninstallaties, groenvoorziening, verlichting en infiltratiewerkzaamheden verrichten. Klanten die niet alleen om een hoge kwaliteit vragen, maar ook voor duurzaamheid kiezen, zijn bij Kanters aan het juiste adres. Het vakkundige bedrijf realiseert namelijk een tuin waar de klant 10 à 20 jaar van kan genieten. De hoogst haalbare kwaliteit heeft de absolute prioriteit voor de Veghelse onderneming, dat daarnaast een goede prijs-kwaliteitverhouding levert.

tuin 4

Ontzorgen

Kanters kan een tuinaanleg volledig in eigen beheer en van ontwerp tot uitvoering realiseren. Ook staat het bedrijf open voor samenwerkingsverbanden met een tuinarchitect of andere specialisten, indien de opdrachtgever dit wenst of de situatie dit vereist. Die bereidheid en flexibiliteit onderstrepen een andere onderscheidende kracht van Kanters: het vermogen om klanten te ontzorgen. Het bedrijf is niet alleen heel goed in het uitvoeren, maar vooral ook in projectmanagement. Bovendien hanteert Kanters niet één specifieke stijl. Zij kunnen elk tuinontwerp uitvoeren, zolang het maar hetzelfde eindresultaat heeft: kwaliteit.

tuin 15

Sparringpartner

Ook kan Kanters optreden als sparringpartner tussen de tuinarchitect en de opdrachtgever. Wel adviseert het bedrijf zijn (potentiële) klanten om van te voren goed na te denken over hun toekomstige tuin. Om de kwaliteit optimaal te waarborgen, is het tevens raadzaam om Kanters als uitvoerende partij in een vroeg stadium bij een project te betrekken. Hierdoor kan samen met de architect en de opdrachtgevers nauwkeurig worden onderzocht wat – technisch en praktisch – wel of niet haalbaar is en welke andere mogelijkheden er nog zijn.

tuin 2

Uitvoerige werkvoorbereiding

Kanters investeert veel tijd in de werkvoorbereiding. Zo tonen zij diverse materialen in diverse kleurstellingen aan de klant en kan het bedrijf indien gewenst een 3D-presentatie maken. Alles om ervoor te zorgen dat uw verwachtingspatroon minimaal overeenkomt met het eindresultaat. Daarnaast kijkt Kanters altijd zelf op locatie of er omstandigheden zijn die de keuze voor een bepaald materiaal beïnvloeden. Als de opdrachtgevers bijvoorbeeld kleine kinderen hebben, dan beoordeelt Kanters of bepaalde tegels – qua gladheid en stroefheid – geschikt zijn voor kinderen om over te lopen. Ook denken zij pragmatisch met u mee over de toekomst, letten ze erop dat de toegepaste producten in uw tuin onderhoudsvriendelijk zijn en geschikt voor dagelijks gebruik, en leveren zij uw tuin in één keer perfect op.

tuin 8

Inleving en beleving

Met meer dan 45 jaar ervaring is Kanters een volwassen bedrijf te noemen, hetgeen zich ook vertaalt naar hun proactieve instelling. Zij nemen hun eigen verantwoordelijkheid – voor, tijdens en na het realisatieproces – en kunnen heel goed zelfstandig werken. Inleving en beleving staan er centraal. Kanters weet zich perfect in te leven in de gedachtegang van de opdrachtgever en de architect en kan die beleving als geen ander overbrengen op hun eigen mensen én op externe specialisten. Het eindresultaat: de tuin van uw dromen.