Borek verzet “Bergen” met Remy Meijers

Borek verzet “Bergen” met Remy Meijers

BOREK omarmt het buitenleven in al haar schoonheid.

BERGEN

De nieuwe collectie BERGEN – van de hand van Remy Meijers – is daar een prachtig voorbeeld van. Meijers speelt op meesterlijke wijze met lijnen en structuren. Niet alleen de grote lijnen, ook alle details spreken bij de gevierde designer voor zich. Zo lijkt het stevige aluminium onderstel van de nieuwe tafel BERGEN door te lopen in het tafelblad. De tafel biedt royaal plaats aan 6 tot 8 personen.

Comfortabele kussens

De opgedikte en comfortabele kussenzittingen zijn uitgevoerd in Sunbrella Renaissance en een groot deel van deze stof is vervaardigd van recycled materiaal (Cradle to Cradle). Deze kussenzittingen zijn vakkundig aan het frame bevestigd wat het zitcomfort optimaliseert. Zowel de dining chair als de lounge chair zien er daardoor zeer uitnodigend uit. Deze nieuwe stofsoort met trendy jute- en linnenlook, is leverbaar in de kleur burlin granite.

Royale sofa

De royale sofa (251,5 cm) vormt in combinatie met de coffee table een oase van rust. Met zijn nieuwe collectie voor BOREK verzet Remy Meijers letterlijk BERGEN en geeft zijn eigentijdse invulling aan het buitenleven anno 2017.

EXCELLENT | magazine