Te koop High End Design Villa Altea Hills

Te koop High End Design Villa Altea Hills

DIRECT GENIETEN IN DEZE HIGH END DESIGN VILLA IN ALTEA HILLS

Gloednieuwe design villa

Als u enkel voor het allerbeste gaat, is deze gloednieuwe design villa dé ideale woning voor u. Gebouwd onder begeleiding van het team van Royal Residence Lifestyle bevindt deze riante high end villa zich op een fantastische locatie in Altea Hills, één van de meest exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca.

Panoramisch zeezicht

De combinatie tussen het adembenemende panoramische zeezicht en de enorme glaspartijen, zorgt niet alleen voor een ongekend ruimtelijk effect met volop lichtinval, maar ook dat interieur en exterieur naadloos in elkaar over vloeien. Voor de echte levensgenieter ontbreekt het in deze villa van maar liefst 560m2 met 4 slaapkamers en 3 badkamers, niet aan luxe en wooncomfort.

Ongekende woonbeleving

Een ongekende woonbeleving voor toekomstige bewoners, op 5 minuten van de golfbaan Don Cayo en de luxe jachthaven van Mascarat met o.a. een trendy beachclub en diverse topklasse restaurants en bars. Deze villa is direct bewoonbaar.

Voor uitgebreide informatie en het aanvragen van een digitale brochure bezoek de volgende pagina: www.royal-residence.nl/villa-eva/

Bezichtiging villa op afspraak.

Royal Residence Lifestyle

Telefoon: 0413-820313 / 0034 96 584 0513 [email protected]

EXCELLENT | magazine