Luisteren, vertalen, creëren

Luisteren, vertalen, creëren

“Als je zo naar de complete keuken kijkt, kun je wel stellen dat het een
kunstwerk is”, glimlacht Davy Swanenberg van specialist in high end keukens Culimaat.

High end keuken

De high end keuken vormt een bepalend element in de woning en heeft een belangrijke functie in het leven van de bewoners. Het is de plek waar de dag begint en waar het gezin samen geniet van de lunch en het diner.

Maatwerk

Het betreft zeker geen standaardkeuken. Ons voordeel is dat wij maatwerk leveren en in eigen beheer een keuken kunnen realiseren.  “De eilanden zijn uitgevoerd in Corian, we hebben gebruikgemaakt van kwaliteitshout en ook zie je elementen van blauwstaal terug in de keuken. Dit alles samen combineert prachtig met de hoogglans gepolijste Corian fronten en zeker als de ingefreesde verlichting brandt, levert dat een prachtig plaatje op”, aldus Davy.

Sub-Zero en Wolf

Uiteraard zijn er wat betreft de genoemde keukenapparatuur op het gebied van kwaliteit geen concessies gedaan. Zo de passen koelkasten van Sub-Zero en het fornuis van Wolf excellent bij de imposante keuken. Tussen het Amerikaanse kwaliteitsmerk Sub-Zero Wolf en Culimaat is de laatste jaren interessante band ontstaan. Zo won Culimaat niet alleen de wereldwijde en zeer prestigieuze ontwerpwedstrijd van het merk, maar zit Davy sinds dit jaar ook in de jury van deze Oscars voor keukenontwerpers.

Indelen en dan pas invullen

Luisteren, vertalen en creëren. Davy benoemde de belangrijke pijlers onder een gewenst eindresultaat. Voor de ervaren Interieurstudio Kroonbergs | Karthaus is dat niet anders. Het in Rotterdam gelegen bedrijf van Frans Karthaus en Jerry Kroonbergs speelde een zeer grote rol in het interieur van de woning.

Culimaat High End Kitchens

EXCELLENT | magazine