VHS Tegeldomein

VHS Tegeldomein

Marlène van Houts heet je van harte welkom in haar ontwerpstudio aan de Molsterstraat in Someren; een inspirerende omgeving waar ontwerp, tegelwerk en creativiteit elkaar ontmoeten.

Stijl- en kleuradvies

In haar ontwerpstudio komen ideeën voor de verschillende ruimtes in een woonhuis of bedrijfspand tot leven. Daarbij helpt ze je graag met het maken van een tegelkeuze en bied ze een stijl- en kleuradvies aan in de vorm van een moodboard of 3D visualisatie.

Moodboard

Marlène gebruikt een tegel als basis en voegt hier allerlei elementen aan toe die kenmerkend zijn voor jouw smaak en interieur: een staaltje van je gordijnen, de kleurkaart van je muren, het stofje van je bankstel of de kleuren van je accessoires. Telkens wanneer we een andere tegel gebruiken, zie je wat dit betekent voor de sfeer van je interieur. Kortom; een moodboard zegt veel meer dan 1000 woorden bij elkaar.

3D visual

In mijn ontwerpstudio krijg ik vaak te maken met vragen als: “Welke kleur moet ik kiezen? Hoe ziet alles er bij elkaar uit? Worden die accenten niet te druk? Hoe groot is zoiets? En heb ik dan nog genoeg ruimte als ik daar een wastafel plaats?”

Impressie

In dat geval ga ik in mijn ontwerpstudio aan de slag met een 3D visual. Op deze manier geef ik je een impressie van de mogelijkheden met een bepaalde tegel, of de inrichting van een ruimte naar jouw gewenste smaak. Dit schept duidelijkheid over het effect van bepaalde materialen, afmetingen, structuren en kleuren.

Breng een bezoek…

Voel je vrij om Marlène’s ontwerpstudio van VHS tegeldomein te bezoeken en kennis te maken met de inspirerende vibe die hier in de lucht hangt. Maak van tevoren wel even een afspraak… Marlène neemt namelijk graag de tijd voor je.

EXCELLENT | magazine