Luxe villa aan de bosrand

Luxe villa aan de bosrand

Hip, sexy en glamoureus. Het interieur van deze immense en heerlijke luxe villa ademt de sfeer van een hippe nachtclub of een luxe vijfsterrenhotel. Sexy materialen, prachtige kwaliteitsmeubelen en een wellness om van te watertanden. Het fraaie interieur van deze luxe villa komt onder meer voort uit een meer dan geslaagde samenwerking tussen Versteegh Design en Klaarenbeek Interieurs.

Versteegh Design

“Sexy”, Albert Klaarenbeek, eigenaar van Klaarenbeek Interieurs, is uitgesproken als hem gevraagd wordt de sfeer van de prachtige villa te omschrijven. “Een nachtclubsfeer zonder ordinair te zijn. Veel luxe en rijke materialen, oog voor detail en hoogwaardige oplossingen en afwerkingen waar de kwaliteit van afdruipt.” Ook Stephen Versteegh is zeer te spreken over het eindresultaat. “Echt een droomwoning, die past bij dit gezin.” In eerste instantie werd Stephen Versteegh, eigenaar van Versteegh Design, gevraagd om de reeds aanwezige wellnessruimte om te toveren tot een paradijs. Een heerlijke genietplek om te ontspannen en te genieten van de vrije tijd. Een ruimte waar de sfeer hangt van een luxe vijfsterrenhotel.

Luxe wellness

“Door deze ligging was het voor mij vanzelfsprekend om deze natuur ook naar binnen door te trekken naar de luxe wellnessruimte. Zo hoef je vanuit de luxe wellness geen seconde van het uitzicht op de bossen te missen. De luxe materialen zorgen voor een heerlijke beleving. Zo zijn de panelen voor de technische ruimte en het plafond afgewerkt met leer, waardoor de ruimte warmte en sfeer uitstraalt”, geeft Stephen aan. In de luxe wellness is verder de stoomcabine voorzien van een fotoprint van een bos in de mist. In combinatie met de stoom in de cabine wordt het beeld nog realistischer. De achterwand van de sauna is voorzien van strookjes oud hout. Deze afwerking loopt ook buiten de sauna door tot achter het relaxbed. Hierdoor worden de sauna en de relaxruimte met elkaar verbonden en wordt de sauna geen los element in de ruimte. De verlichting in de sauna is indirecte led-verlichting onder de banken. De kleur van de verlichting kan worden aangepast aan elke gewenste sfeer. www.versteegh-design.com www.klaarenbeek.nl


www.interieurfotograaf.pro