Mereno | exclusief maatwerk

Mereno | exclusief maatwerk

Oogstrelende creaties

Emotie. Warmte. Persoonlijkheid. De bijzondere maatwerkcreaties en totaalinrichtingen van Mereno verrijken het leefgenot en voegen beleving en kwaliteit toe aan elke woning. Het in Meijel gelegen familiebedrijf blinkt uit met kwaliteitsvolle, en in verschillende stijlen te realiseren, maatwerkkeukens, badkamermeubels en overig meubelmaatwerk. Het hoogwaardige hout, de creatieve ontwerpers en de absolute vakmensen in de eigen fabriek maken dat elke creatie van A to Z wordt uitgevoerd, tot in het kleinste detail klopt en volledig aansluit op de woonwensen van de opdrachtgevers.

Ongekende mogelijkheden

Een twintigtal exclusieve keukenzaken voeren het kwaliteitsmerk Mereno. Bij deze, over het gehele land verspreide dealers, maken klanten kennis met de ongekende mogelijkheden en het hoge niveau waar Mereno al vele jaren bekend om staat. Bij deze dealers kan men eveneens terecht voor advies en een ontwerp op maat. Uiteraard denken de medewerkers van Mereno zelf ook met de klanten mee. Het grote en fraaie portfolio van het kwaliteitsbedrijf toont de veelzijdigheid van de gerealiseerde keukens. Van nostalgisch en landelijk en strak en modern tot robuust en stoer. Welke stijl de opdrachtgever uiteindelijk ook kiest, het zeer hoge kwaliteits- en afwerkingsniveau is immer voel- en zichtbaar. Omdat Mereno elke keer weer voor het hoogste eindresultaat gaat, denkt het familiebedrijf ook graag mee over het lijnenspel van de keuken, zodat de creatie ook aansluit op de rest van de woning.

Totaalinterieurs

Naast het genoemde dealernetwerk werkt Mereno ook veel in opdracht van interieurarchitecten. In veel gevallen creëert Mereno dan niet alleen een fraaie keuken op maat, maar verzorgt het familiebedrijf in samenspraak met de interieurarchitect het totale interieur. Geheel naar de wens van de opdrachtgever en van een hoogwaardig niveau. Van stijlvol badkamermeubilair tot garderobekasten. En van inbouwkasten tot de eetkamertafel van je dromen. Door het gehele meubelmaatwerk uit te laten voeren door dezelfde partij is de opdrachtgever verzekerd van dezelfde look and feel én van hetzelfde hoge kwaliteitsniveau.

Uniek en persoonlijk

Eén van de onderscheidende factoren van Mereno is dat opdrachtgevers in de fabriek kunnen meekijken en zelf hun gedroomde hout kunnen uitkiezen, waarmee de vakmensen hun keuken of meubelstuk vervaardigen. Uitzonderlijk en uniek. Over persoonlijk maatwerk gesproken. “Buiten het feit dat onze keukens en meubilair van een heel hoog niveau zijn, brengen ze sfeer, emotie en zeker ook persoonlijkheid in de woning. Ze zijn een weerspiegeling van de smaak en het gevoel van de opdrachtgever”, legt Fanny Nooijen uit. Samen met haar zus en twee broers staat ze aan het roer van het familiebedrijf Mereno. “Het is nog elke keer fantastisch als we klanten gelukkig kunnen maken met onze producten. Blije mensen, daar gaan we elke dag weer voor.”

Mereno B.V.
Banmolen 17
5768 ET Meijel
Tel: 077-399 88 50

 

EXCELLENT | magazine