Adembenemend effect | Rainforest lighting

Adembenemend effect | Rainforest lighting

Eigenaar Lars Mallant heeft zich laten inspireren door het regenwoud. Het zonlicht dat door het gebladerte, de struiken en de bomen schemert en die een fascinerende, mystieke sfeer creëert. Dat wow-effect realiseert hij met zijn bedrijf Rainforest Lighting ook in uw tuin.

Rainforest Lighting is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van de mooist denkbare buitenverlichting. Geen standaard aanpak, maar maatwerk, want geen huis en geen klant is hetzelfde.

“Eigenlijk zijn wij lichtkunstenaars die met veel creativiteit elke tuin afwisselend en door alle seizoenen heen mooi verlichten”, zegt Lars Mallant. “Elke keer weer afgestemd op de wensen van de bewoners, maar ook op de stijl van het huis.” Bijna alle installateurs en hoveniers zijn gefocust op het verkopen van tuinlampen en niet of het esthetisch klopt.

U als klant kiest dan tuinlampen uit een catalogus en een beperkt assortiment. Helaas wordt dan ook niet gekeken naar de toepassing en lichtopbrengst. Daarnaast zijn er ook lichtbedrijven die een tuinverlichtingsplan voor u kunnen maken, maar dan weet u helaas nog steeds niet hoe dat er in uw tuin uit komt te zien. Rainforest Lighting werkt andersom.

Unieke aanpak

Om met zekerheid vast te stellen wat goed is voor uw tuin verzorgt Rainforest Lighting een complete lichtdemonstratie bij u thuis, zodat u zelf kan zien wat het effect is in uw tuin.

“Wij laten realistisch zien wat u krijgt en gaan altijd voor het wow-effect. Bij een lichtdemonstratie halen we alles uit de kast om te laten zien hoe uw tuin in het donker tot leven komt. Onze duurzame lichtbronnen van uitsluitend Europese topmerken voldoen aan de hoogste eisen en worden verantwoord geproduceerd in Europa. Na jarenlange ervaring met tuin- en landschapsverlichting is dit de beste keuze in een steeds natter wordend klimaat. Daarnaast garanderen onze Europese topmerken dat onderdelen nog zeker 10 jaar leverbaar zijn.”

De hoogwaardige (LED) lichtproducten in het assortiment van Rainforest Lighting zijn goed voor een lange levensduur. Ze combineren betrouwbaarheid met een zeer laag energieverbruik.

 

 

Rainforest Lighting 

Aalberselaan 12

1272 JW, Huizen

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN