Ambachtelijke en duurzame salontafels | PLANKSTAAL

Ambachtelijke en duurzame salontafels | PLANKSTAAL

Salontafels De Wissel  | €975 per set van twee salontafels 

Sociaal, ambachtelijke en duurzame salontafels …

De duurzame salontafels ‘De Wissel’ van PLANKSTAAL worden met de hand gemaakt in samenwerking met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ze bestaat uit een massief houten blad en een metalen frame.

Het hout is afkomstig van Utrechtse bomen die noodzakelijk gekapt moesten worden. Het leuke is dat u onder het blad ook nog eens kunt zien waar de boom gestaan heeft en hoe oud hij is geworden.

BIj aanschaf levert PLANKSTAAL een foto van de gekapte boom erbij. De minimalistische meubels van ‘De Wissel’ zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen staal. Door de tafels te draaien wordt er telkens een ander lijnenspel gecreëerd. PLANKSTAAL is goed voor mens en milieu. ‘De Wissel’ bestaat uit twee salontafels, klein en groot.

Klein B48 X D35 X H40 cm
Groot B55 x D40 x H50 cm
Levertijd: 4 tot 6 weken

 

 

Makers

PLANKSTAAL l is opgericht door Mira Nasruddin en is een jong meubelmerk, barstensvol liefde en passie voor mens, maatschappij en vakmanschap. De prachtige salontafels worden met de hand gemaakt door de mensen van 50/50 Wood Amersfoort en beschutte werkplaats WIJ 3.0 in Utrecht. De salontafels ‘De Wissel’ is het product van een leermethode binnen de beschutte werkplaats WIJ 3 in Utrecht.

Door deze bijzondere samenwerking is er een prachtig, duurzaam product ontstaan. PLANKSTAAL laat daarbij zien dat waarden als tijd, aandacht en betrokkenheid belangrijk zijn. Deze bijzondere samenwerking is een goede aanvulling op het portfolio van de maker. het project biedt perspectieven voor een grote groep mensen die niet eenvoudig in het reguliere arbeidsproces instroomt. De makers krijgen bij verkoop een deel van de opbrengst.

Productomschrijving

‘De Wissel’ is een set salontafels uit de PLANKSTAAL-collectie. U stelt deze bijzettafels zelf samen door een keuze te maken uit een lepen of esdoorn tafelblad.

Elke set wordt speciaal op uw wensen aangepast!

Specifieke wensen of een ander formaat?
Neem dan even contact op! 

PLANKSTAAL 

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN