Beste van beide werelden | Dedar Outdoor

Beste van beide werelden | Dedar Outdoor

Een stralende geest en extreme duurzaamheid

Dedar’s 2019 Outstanding Outdoors biedt het beste van beide werelden: stralende geest en extreme duurzaamheid!

Ze vinden een gemeenschappelijke basis in hun volledige gebruiksgemak. Door het ontwerp en het vakmanschap kunnen de stoffen elke vorm van spanning of impact absorberen zonder te worden beschadigd. Van slecht weer tot zwaar gebruik, de basis van gebruik is voor plezier en ontspanning, met de vrijheid om elke gelegenheid te grijpen zonder zich zorgen te hoeven maken over onderhoud of andere praktische beperkingen.

Voor iedere omgeving

De stoffen passen zich gemakkelijk aan in een breed scala van omgevingen. ze zijn te gebruiken bij het zwembad, op een boot, op de veranda, in een tuin of zelfs in de bergen.

Duurzaam

Het volledige assortiment omvat meer dan 100 hoogwaardige outdoor-uitvoeringen die zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk zijn. De keuze van acryl- en polypropyleenvezels ondersteunt extreme weerstand tegen zout, schimmel en vocht. Het oplossingverfproces, uitgevoerd vóór het weven, zorgt voor maximale lichtechtheid, zodat kleuren in de loop van de tijd helder blijven

In elke situatie bieden ze absolute bewegingsvrijheid en plezier. Veel meer dan zomaar outdoor-stoffen, ze zijn ook ideaal voor elke ruimte in huis die duurzaamheid en hoge prestaties vereist.

Collectie Elements of Interior | Dedar Milano 

Elements of Interior BV 

Nieuwe Markt 2

3441 AN, Woerden

 [email protected]

EXCELLENT WONEN & LEVEN