Bewonder het exclusieve nieuwbouwproject

Bewonder het exclusieve nieuwbouwproject

Neem een kijkje in de wereld van BB architecten!

De realisatie van een uitdagend ontwerp …
| Project Villa K in Breda |

Aan één van de laatste kavels aan de Bredase recreatieplas ‘de Asterd’ is BB architecten gevraagd een particuliere villa te ontwerpen. Het kavel gelegen op een unieke locatie waarvan twee zijden grenzen aan het water, mag slechts tot beperkte hoogte worden bebouwd.

Op deze manier ontstaat een gevarieerd gevelbeeld waarbij kenmerkend aan het ontwerp is het contrasterende witte deel wat boven het maaiveld lijkt te zweven. Deze witte vlakken bestaande uit fijn stucwerk.

Een kenmerkend element van de woning is de tuinkamer. Deze tuinkamer is te herkennen aan haar afwijkende materialiseren. Ter plekke van de tuinkamer zijn kaderloos glas en verticaal hout de sfeerbepalende materialen. Door het overstek ter plekke van de tuinkamer ontstaat een gerichtheid naar het water en het omliggende groen.

BB architecten
Wat kunnen zij voor u betekenen?

Met alle relevante disciplines in huis zorgt BB architecten voor technologie  een volledig open ontwerpproces in 3D. Op ieder moment kunt u zelfs inloggen om de status van uw project te bekijken!

Het gebruik van materialen, technieken en toepassingen, zodat de architectuur een eigen kenmerkend signatuur heeft.

Een architect vertaalt wensen, creëert met de klant en bewaakt het bouwproces. Zo zien wij ons vak. En daarom heeft BB architecten alle relevante disciplines verenigd in één bureau.

We zijn trots als een bijzonder ontwerp, vooruitstrevende techniek èn een dik tevreden klant samenkomen in een gebouw. Daar wordt het beste gewoond, gewerkt en gerecreëerd.

“Ontwerpen van BB Architecten kenmerken zich door heldere, herkenbare vormen …”

Opgeleverd in 2012

BB architecten

Markkade 1

4815 HJ Breda

076-5934451

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN