Buitengevelisolatie | Willems

Buitengevelisolatie | Willems

“Het fraaie resultaat van vakmanschap en ervaring…”

Luxe verrijking

In 1997 begonnen als eenmanszaak hebben Erik Willems en zijn vrouw anno 2019 negen ervaren en gespecialiseerde medewerkers in dienst en verzorgt Willems stucadoor & afbouwbedrijf, mede ook met hulp van ingeschakelde zzp-ers, per jaar gemiddeld zo’n 15.000 tot 20.000 vierkante meter aan buitengevelstucwerk.

Indien gewenst worden deze gevels door het in Duizel gevestigde bedrijf voorzien van gevelisolatie. Het Komo-gecertificeerde bedrijf blinkt eveneens uit met het aan de buitenzijde van de woning toepassen van minerale en keramische steenstrips.

Het resultaat van het vakmanschap van Willems stucadoor & afbouwbedrijf? Een strak en perfect afgewerkt exterieur. Een gevel die mooi is en vooral ook mooi blijft. Een luxe verrijking van de woning.

Streven naar perfectie

In het rijke verleden van Willems stucadoor & afbouwbedrijf verzorgde Erik Willems samen met zijn gespecialiseerde medewerkers het buitenstucwerk en de gevelisolatie van kleine aanbouwen, een complete woonwijk en vooral ook van bijzondere woningen. Als gekend en bekend kwaliteitsbedrijf vindt Erik Willems zich tegenwoordig meer en meer terug in het hogere woonsegment.

Door de aanwezige ervaring, het vakmanschap en het feit dat Erik Willems en zijn team altijd weer naar perfectie streven, leidt dat ook bij deze uitdagende projecten tot het gewenste, fraaie en strakke eindresultaat.

 

 

Willems stucadoor & afbouwbedrijf VOF

Domineespad 27

5525 KJ, Duizel

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN