Buitengewoon wonen | Solarlux

Buitengewoon wonen | Solarlux

“Een aangename ambiance…”

 

 

De huidige trend op woongebied is bouwen met veel glas en openheid. De woning krijgt steeds meer de functie van een relaxoord om te genieten van uw vrije tijd. En om u lekker te voelen in uw eigen huis is ruimte, licht en frisse lucht een must. Veel daglicht zorgt voor een aangename ambiance in huis en heeft een positief effect op ons humeur.

Solarlux 

De flexibele glazen vouwwanden van Solarlux vormen een combinatie van alles wat nu actueel is in de woonwereld. Met een trendy vouwwand van glas haal je de natuur naar binnen, vergroot u uw leefruimte en laat u de woonruimte baden in een zee van natuurlijk daglicht. En woont u ook nog eens energiezuinig.

De systemen zijn namelijk super geïsoleerd, voorzien van dubbel of zelfs triple glas en kennen een optimale wind- en waterdichtheid. Met een glazen aanbouw met vouwwanden kun je een aangenaam binnenklimaat creëren met natuurlijke warmte en ventilatie.

Optimaal genieten 

Bij mooi weer is de glazen vouwwand in een handomdraai geopend, zodat u optimaal van het echte buitengevoel kunt genieten. Drempelloos integreer je je binnenwereld met de buitenwereld.

Slanke profielen zorgen ook in gesloten toestand voor een weids uitzicht. Een vouwwand is prima geschikt als geveloplossing bij een aan- of uitbouw, als vervanging van een traditionele schuifpui of tuindeuren, of als onderbouw van een serre.

Made in Germany 

Solarlux is al ruim 35 jaar de specialist op het gebied van serres en vouwwanden. Vanuit de eigen productie in Duitsland levert zij wereldwijd topkwaliteit. De adviseurs en partners weten waar een bouwproject aan moet voldoen en denken graag met u mee

 

 

Solarlux Nederland

Marie Curiestraat 2

7442 DP, Nijverdal

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN