Chique verlichting! | Larose Guyon

Chique verlichting! | Larose Guyon

Een high-end merk dat waardering toont voor kunst, leven en luxe.

Céleste

De trotse introductie van Céleste. Een lichtgevend juweel dat de magie en spiritualiteit van licht combineert met de schoonheid van hedendaags design.

De medeoprichter van Larose Guyon, Audrée L. Larose:”Céleste is een vorm van poëzie in beweging, die alle positieve energie en symboliek omhult die traditionele hemellantaarns vertegenwoordigen. Alleen nu in de vorm gegoten van een voortreffelijk en luxueus ontwerp.”

 

Oogverblindend ontwerp

Het ontwerp is tot stand gekomen door het bestuderen van de constructie en vorm van traditionele hemellantaarns uit Zuid-Oost Azië. De verschijning lijkt op een zwevende lichtbron. De elegante kettingen en juwelen zorgen voor een sierlijke omhulling. De lamp zorgt voor een zachte gloed en creëert meerdere stralende lichtpunten.

“De verlichtingswerken zijn op een zeer artistieke manier uitgewerkt en roepen emoties op.” zegt Félix Guyon, medeoprichter van Larose Guyon.”Céleste is de uitdrukking van een filosofie, waarbij ruimtes worden verlicht. Dit brengt een positieve energie met zich mee. Daarnaast is de verlichting bedoeld om men te inspireren.”

 

 

Hemelse opties

De verlichtingskunst is verkrijgbaar in: verouderend koper, verouderd satijn met nikkel afwerking. De schitterende lamp kan worden gekocht als grote, unieke eenheid of in een kleiner formaat.

Over Larose Guyon

Larose Guyon is opgericht in 2014 door Audrée L. Larose en Félix Guyon. Dit duo zorgt voor artistieke creativiteit. Het bedrijf ontwerpt en produceert verlichtingsarmaturen en inrichtingsobjecten. Zij onderscheiden zich door de hoogwaardige materialen en professioneel vakmanschap. De producten zijn te herkennen aan eenvoudigheid, elegantie, verfijning en het functionele gebruik. Alle producten zijn handgemaakt door lokale ambachtslieden uit Quebec, geïnspireerd door kunst, natuur, geschiedenis en traditie. Het bedrijf is trots op zijn onderscheidende benadering van verfijning en onderscheid.

Meer informatie? Larose Guyon

 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN