De basis voor elk interieur! | BVO Vloeren

De basis voor elk interieur! | BVO Vloeren

Eén van de trends van dit moment is de Hongaarse Punt.

De sfeermaker in elk interieur

Het eerste wat we ervaren wanneer we een ruimte betreden is de vloer. We zien hem niet alleen, maar we voelen hem, onder onze voeten. Wanneer we er overheen lopen, horen we hem. De vloer is letterlijk de basis voor elk interieur en het eerste element van toevoeging, wanneer we gaan inrichten. Wie aandacht en liefde aan het interieur besteedt, heeft als het goed is de vloer als topprioriteit op de lijst staan.

Bij BVO Vloeren in Breda werken Bas en Priscilla van Oosterbos al sinds 2006 aan het creëren van de allermooiste, houten vloeren. Hun klanten zijn mensen die hun woondromen graag op maat in vervulling zien gaan, met liefde voor een mooi natuurproduct. We spreken met Priscilla over het ambachtelijk fabriceren van een duurzaam product.

Een levende collectie

“Onze collectie houten vloeren bestaat uit ons private label en mooie andere merken. Onze specialisatie ligt bij het leveren van maatwerk, dat mag u breed zien. Materiaal, maatvoering en tint worden allemaal aangepast aan de wensen van de klant. Dat brengt de collectie tot leven: het komt vaker voor dat een unieke combinatie die door een klant wordt aangedragen, enorm aanslaat. Dan wordt de betreffende vloer een ‘blijvertje’ en nemen we hem op in de collectie”, opent Priscilla het gesprek.

BVO Vloeren is door Bas in 2006 gestart. Behalve ondernemer is hij een man van de vloer en heeft hij de titel ‘Meesterparketteur’ verworven.
“Om het vakmanschap te combineren met het leveren van een door ons samengestelde collectie houten vloeren, kochten we in 2010 een pand aan. Hierin hebben we een mooie showroom gerealiseerd. Een inspirerende ruimte waar voor de klant een stuk beleving centraal staat”, schetst Priscilla. ”

Sindsdien maken we een continue groeicurve door. We merken dat maatwerk weer gewaardeerd wordt en dat men inziet dat het maken en leggen van vloeren een ambacht is. Expertise-werk wat u aan de vakman moet overlaten.”

De laatste trends in houten vloeren

Bas en Priscilla worden in de organisatie bijgestaan door Jolanda. Met zijn drieën zorgen zij ervoor dat het de klant aan niets ontbreekt, vullen zij diens wensen in en bieden ze voor, tijdens en na de opdracht een maximale service. Welke trends zijn er waarneembaar?

Priscilla: “Eiken blijft onverminderd populair. We signaleren echter een toename in belangstelling voor patroonvloeren, waarbij het visgraatmotief en de Hongaarse Punt de boventoon voeren.”

BVO Vloeren is op afspraak geopend, om op die manier maximale aandacht aan de klant te kunnen geven. “We zijn hier ingesteld op efficiëntie en werken met opperste toewijding”, zegt Priscilla tot besluit. “De relatie die we met onze klanten opbouwen, is voor ons het allerbelangrijkst.”

“De showroom is een inspirerende ruimte waar de klantbeleving centraal staat..”

 

 

BVO Vloeren 

Neerloopweg 30

4814 RS, Breda

Tel: 076-2043022

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN