Dé oplossing binnen handbereik | Smart Home

Dé oplossing binnen handbereik | Smart Home

Historie

In januari 2018 zijn wij gestart met de organisatie De Slimme Woning. Hierbij voerde wij verschillende merken zoals Foscam, Smartalarm en dergelijke. Dit waren allemaal stand-alone merken.

Naar aanleiding van vele gesprekken met klanten, fabrikanten en partners werd het duidelijk dat men op zoek is naar een smart home systeem die nagenoeg alles kon bedienen en beheren. Door alle kennis hebben wij onze strategie omgezet. Hierbij is website opnieuw gemaakt en sinds 21 juni 2019 gelanceerd!

Smart Home web

De website is opgebouwd op basis van één centrale punt waar alle componenten op aangesloten kan worden. Zo kunt u beginnen met het slim schakelen/dimmen van een paar lampen tot het uitbreiden van verwarming, jaloezieën en dergelijke. Op de website is alles vinden over de mogelijkheden, functionaliteiten, automatiseringen, praktijkgerichte cases (obv ervaring), de componenten die u kunt aanschaffen en de installatie- en supportservice.

Kortom alles om uw woning te voorzien van slimme automatiseringen en mogelijkheden om het uw levenservaring thuis zo comfortabel en veilig mogelijk te maken!

Waarom Smart Home?

Door onze jarenlange ervaring in de techniekwereld zijn wij een echte specialist op het gebied van smart home. Dit wordt ook ondersteund door onze behaalde certificaten Fibaro System Installer Certificate en Fibaro Advanced Certificate. Daarnaast krijgen wij vaak de voorkeur van onze klanten op basis van proactieve houding.

Wij komen graag bij u huis of nodigen u uit bij onze demowoning om een advies te maken om uw woning slim te maken! Daarnaast laten wij u nooit alleen na het installeren en testen van het smart home systeem. Zo kunnen onze klanten ons altijd benaderen voor vragen of meldingen met betrekking tot nieuwe opgetreden storingen.

De Slimme Woning 

Julianastraat 19

3281 BK, Numansdorp

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN