Design like no one else | Keukenzinnig

Design like no one else | Keukenzinnig


The Sky is the limit …

In een belevingsruimte die zijn gelijke niet kent, toont de vermaarde keukenkunstenaar Raymond Engelbertink waartoe hij in staat is. Zijn nieuwe, in Geleen gelegen showroom is een aaneenschakeling van wow-momenten. 

Een heerlijke mix van verrassing, warmte en luxe. Gecombineerd met de prettige persoonlijkheid en creatieve geest van Raymond zet Keukenzinnig de nieuwe toon op het gebied van oogstrelende keukens en totaalconcepten. 

“Maar”, zo benadrukt de gepassioneerde vakman met maar liefst vijfendertig jaar ervaring in de luxe interieurbranche, “iedereen is van harte welkom en verdient én krijgt de volledige aandacht van mij en mijn team. Wij ontwerpen keukens en totaalconcepten van zo’n € 4500,- tot zeer luxe varianten. Indien gewenst is bij Keukenzinnig The sky is the limit!”

Het kan dus nóg mooier en unieker!

Het fraaie pand ademt klasse en warmte en nodigt uit om te bezoeken. Eenmaal binnen voelt u zich als vanzelf thuis en start de verleiding. In elk hoekje en gaatje schuilt een heerlijke verrassing. De subtiele doorkijkjes en brede zichtlijnen die de belevingsruimte rijk zijn, dagen u uit om op ontdekking te gaan. De inspirerende wandeling leidt langs een elftal luxe, verrassende, unieke, creatieve én werkende keukenopstellingen.

Maar Raymond zou Raymond niet zijn als hij zijn levenswerk niet zou verrijken met indrukwekkende en spraakmakende elementen en accessoires. Zo zien we onder meer twee Caribische zoutwateraquariums, sfeervolle wanddecoraties, een enorme olijfboom die door het stalen maatwerkmeubel in het kooktheater groeit, Een designgashaard met ledverlichting, een RVS waterval, fonkelende (led)verlichting, bijzondere vloertegels van maar liefst 120 bij 120 cm en 150 cm bij 150 cm en metershoge kokers vol kleurrijke pasta als knipoog in het Italiaanse deel van zijn indrukwekkende kwaliteitszaak.

Weerspiegelingen van keukendromen

De oogstrelende keukenopstellingen tonen waartoe de createur in staat is. Creatief en doordacht vakwerk dat inspireert en een weerspiegeling is van echte keukendromen.

Met veel liefde en passie toont Raymond Engelbertink de vele opties van de werkende, slimme en met een smartphone te bedienen apparatuur van de diverse topmerken die hij voert, showt hij de laatste trends op het gebied van onder meer werkbladen en kranen én besteedt hij samen met zijn opdrachtgevers veel aandacht aan de door hem toe te passen luxe materialen als marmer en mozaïek. Zijn exclusieve en grote collectie hoogwaardige kasten – verkrijgbaar in zeer hoge en brede varianten – maakt Keukenzinnig een unieke speler in de branche.

“Ik ben eigenzinnig. Ik weet heel goed wat ik wel en wat ik niet wil. Dat verklaart ook de naam ‘Keukenzinnig’. Op keukengebied loop ik voor de trends uit: het nieuwste van het nieuwste vinden bezoekers hier. Koppel dat aan mijn creativiteit, oog voor detail en een hoog serviceniveau en opdrachtgevers krijgen een unieke keuken op maat waar ze enorm van gaan genieten”, aldus de bevlogen vakman, die aanstipt dat hij tevens totaalconcepten op het gebied van interieur realiseert. Van plafonds tot vloeren. Van verlichting tot haarden en de meest bijzondere wand- en raamdecoratie.

Gezondheidsproblemen noopten Raymond tot de verkoop van zijn vorige levenswerk. Hij vocht, krabbelde op en presteert nu met de opening van Keukenzinnig het onmogelijk geachte. Hij creëerde een droomwereld die bezoekers van de ene in de andere verbazing laat vallen.

“Als blijk van waardering en als dank voor het geschonken vertrouwen, ontvang ik mijn klanten graag in het gecreëerde kooktheater voor een leuke en leerzame avond met kooklessen van een professionele kok. Ook oude klanten en mensen die geïnteresseerd zijn in een droomkeuken van Keukenzinnig zijn van harte welkom tijdens deze inspirerende en gezellige avonden.”

Keukenzinnig

Hofdwarsweg 71

6161 DE Geleen

Tel: 046-3030995

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN