Uw droomvloer | Nibo Stone

Uw droomvloer | Nibo Stone

Kom uw droomvloer uitzoeken en profiteer van de package deal van Nibo Stone!

De adviseurs van Nibo Stone voor u klaar om u te helpen met het uitzoeken van uw droomvloer. En heeft u ‘m eenmaal gevonden?

Dan koopt u de vloer met maar liefst 15% korting. U krijgt deze korting niet alleen op de hele collectie, maar ook op het leggen en de legmaterialen. Bovendien krijg u er ook nog een gratis starterspakket onderhoudsmiddelen bij!

Let op: deze package deal is geldig t/m maandag 10 juni (2e Pinksterdag) 

Gegarandeerd het beste resultaat

De enige voorwaarde is dat u het hele pakket afneemt bij Nibo Stone. Maar dat zal geen probleem zijn want wanneer u gebruik maakt van een van de professionele tegelzetters van Nibo Stone, heeft u gegarandeerd het mooiste resultaat! Optioneel is het toevoegen van een vloerverwarming aan dit pakket. Ook dan ontvangt u 15% korting op de vloerverwarming.

XXL Showrooms

Het is zeker de moeite waard een kijkje te nemen in de showroom van Nibo Stone in Vianen of Venlo. In deze gigantische showrooms zijn de vloeren op grote beloopbare oppervlaktes gelegd. U kunt de vloeren hier echt beleven in huiselijke settings. Er zijn real life situaties gecreëerd zodat u meteen kunt zien hoe de vloer er in bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken uit komt te zien.

Gratis adviesgesprek op maat

U kunt vrijblijvend binnen lopen tijdens de openingstijden. Gezien de Hemelvaart-actie kan het wat drukker zijn en zijn de adviseurs van Nibo Stone wellicht niet in de gelegenheid u persoonlijk te woord te staan. Wilt u zeker zijn een adviesgesprek op maat, maak dan een afspraak via de website van Nibo Stone

 

Neem hier alvast een kijkje in de showroom van Nibo Stone in Vianen.

Inspiratiecenters

Nibo Stone Natuursteen & Keramiek

De Limiet 3 | Vianen

Voltastraat 15 | Venlo

EXCELLENT | WONEN & LEVEN