Dutch Design | Pottery Pots

Dutch Design | Pottery Pots

Pottery pots – Dé fiberstone specialist

Pottery pots is een internationaal merk met Nederlandse roots. Zij ontwikkelen en verkopen al ruim tien jaar hoogwaardige plantenbakken en design objecten voor huis, tuin, kantoor en openbare ruimtes. Elk product van Pottery pots is ontworpen vanuit een simpel maar slim perspectief. Het bedrijf gelooft in basis vormen en modellen zonder deze als saai te zien. Deze nuchtere manier van denken en ontwerpen is te danken aan hun Nederlandse identiteit en is algemeen bekend als ‘Dutch design’.

Pottery pots streeft naar een assortiment dat is gemaakt van duurzame materialen die zowel binnen als buiten lang meegaan. Bijna alle producten hebben een basis van glasvezel gemengd met steen, cement of zand, waardoor het product super sterk, breukvast en licht van gewicht is. In vergelijking tot de standaard stenen- of kleipotten zijn Fiberstone potten dus veel gemakkelijker in gebruik.

 

“Elk item is zorgvuldig met de hand gemaakt..”

Het product development team van pottery pots is altijd op zoek naar nieuwe vormen, kleuren, afwerkingen en maten, zodat er altijd wel een plantenbak is die past bij uw wensen.

Het hoofdkantoor en de showroom van pottery pots zijn gevestigd in Aalsmeer. Een tweede kantoor bevindt zich in Hamilton, New Jersey (USA). Beide vestigingen hebben een eigen magazijn van waaruit de producten worden geleverd aan meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd.

 

 

 

Pottery Pots

Legmeerdijk 281

1432 KC, Aalsmeer

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN