Een eyecatcher in huis! | Perfect View

Een eyecatcher in huis! | Perfect View

Helder zicht op uw tuin!

De wens van de klant was een naadloze scheiding tussen binnen en buiten. Perfect View is er samen met de klant in geslaagd dit op een verantwoorde manier te realiseren. De grote glasvakken bieden vanuit de woonkamer een helder zicht op de tuin.

Ook hier is gebruik gemaakt van openslaande tuindeuren. Stalen tuindeuren bezitten een zeer slanke middenstijl welke visueel wordt verborgen in de pui.

De zwart stalen kozijnen geven de witte villa kracht. De strakke lijnen zorgen voor een stoere uitstraling, passend bij de woning. Het stalen kozijn van Perfect View is de blikvanger van het huis geworden, waardoor het interieur optimaal wordt belicht.

De aandacht die u verdient…

Perfect View levert en monteert  ’s werelds slankste, geïsoleerde, kozijn-profielen. Het aanzicht hiervan is slechts 30mm. Een profiel opgebouwd uit massief staal zorgt voor de juiste sterkte en stijfheid, zodat u kunt werken met grote glasoppervlakken met toch maar 30 mm aanzicht. De ramen en deuren zijn wind- waterdicht en inbraakwerend getest.

Perfect View levert en monteert stalen kozijnen van hoogwaardige kwaliteit waarbij tot in het kleinste detail is nagedacht over de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van het product. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in particuliere projecten en zijn wij ingericht om de aandacht te bieden die een particulier verdiend.

Fotografie: Merijn Geurts

 

Perfect View

Transportstraat 13

6681 LP, Bemmel

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN