Een hotelbed voor thuis

Een hotelbed voor thuis

Nilson Beds presenteert haar nieuwste bed met de poëtische naam Sea.
Het ontwerp is ontwikkeld door Wolterinck Design Studio. Elk half jaar vernieuwt Nilson haar collectie inspelend op de actuele trends. Sea valt op door haar imposante en minimalistische vormgeving en tijdloze karakter.

“Het interieur wordt steeds strakker maar natuurlijke materialen, kleuren en vormen blijven de ultieme inspiratiebron,” aldus Nilson-oprichter Rijndert Fluit, “daar kan geen modetrend tegenop. Dat is ook wat ons bindt met ontwerpers als Marcel Wolterinck. Onze passie voor natuurlijke materialen, tijdloze vormgeving en hoogwaardige kwaliteit tot in de kleinste details.”

Rustpunt

“Het maken van een bed beschouwen wij nog steeds als een ambacht. Onze bedden worden dan ook volledig handgemaakt. Een bed moet in de eerste plaats comfortabel en functioneel zijn. Een goede nachtrust is immers de basis voor een goede gezondheid,” vertelt Rijndert enthousiast. “De slaapkamer moet een rustpunt zijn waarin een aangename sfeer heerst. Je omringen met mooie vormgeving en fijne materialen draagt daaraan bij.”

Zitten

Het royale formaat van bed Seakomt goed tot zijn recht in een loftachtig interieur of grote slaapkamer. “Wanneer je dit bed vrij plaatst in een ruimte kun je er aan alle kanten omheen lopen en naar kijken. Het hoofdbord heeft een bijzondere vorm met aan het hoofdeinde van het bed zitruimte, als een soort bankje. Handig om even plaats op te nemen bij het aan- en uitkleden. Of een glaasje wijn te drinken voor het slapengaan,” glimlacht Rijndert.

Bed Sea is te bewonderen op het ETC Designer Center in Culemborg. Bekijk de site van Nilson Beds voor meer informatie.

EXCELLENT | Magazine