FERLEM International

FERLEM International

Nu al te koop!

Duurzame woning van de toekomst en kostenbesparend bouwsysteem …

Reeds in 2004 bedacht productontwikkelaar Berry van Hoof een uniek en revolutionair bouwsysteem. Omdat hij voelde dat de markt nog niet rijp was voor zijn idee, legde hij zijn concepttekeningen in de vriezer. “Toen in 2016 steeds meer werd gesproken over het strenger maken van de milieueisen op het gebied van bouwen en wonen, haalde ik mijn plannen weer tevoorschijn en ben ik de concepten verder gaan uitwerken tot ik het gewenste eureka-moment beleefde”, aldus Berry van Hoof. 

Vervolgens zoekt en vindt hij financiers om zijn bouwidee levensvatbaar te maken, start hij het bedrijf FERLEM International en ontwikkelt hij samen met een team van enthousiaste en creatieve medewerkers zijn idee door tot een duurzaam en vooruitstrevend woonconcept. “Eind dit jaar, begin volgend jaar wonen de eerste mensen in een woning van FERLEM International.”

Uw droomwoning

Bouwen met Lego-stenen, maar dan in het echt. Geheel naar wens stelt u via de online bouwconfigurator van FERLEM uw eigen droomwoning samen. Simpel gezegd rolt het duurzaam geproduceerde bouwpakket uit de fabriek van FERLEM, waarna het vakkundige montageteam van het in Helmond gelegen bedrijf de woning op de betreffende kavel monteert.

De in de diverse panelen ondergebrachte water- en verwarmingsleidingen en elektriciteitskabels sluiten naadloos op elkaar aan door het simpele quick ’n go-systeem. Woningen van FERLEM zijn standaard voorzien van een domotica-systeem.

Snelle transformatie

Ook bijzonder aan het bouwconcept is dat de woning eenvoudig en snel kan worden uitgebreid of kleiner kan worden gemaakt. Zo transformeert een starterswoning desgewenst binnen een week tegen een betaalbaar tarief tot een gezinswoning. Verlaten de kinderen na een jaar of achttien de woning, kan deze met hetzelfde gemak worden verkleind.

Het is zelfs mogelijk dat het woondeel dat verdwijnt elders weer dienst gaat doen als kleine woning van een van de kinderen. Over circulariteit gesproken.

Onderscheidend en milieubewust

“Woningen van FERLEM zijn 100% circulair (de toegepaste producten zijn meerdere malen opnieuw te gebruiken zonder materiaal of energie toe te voegen), voor 98% recyclebaar, voldoen aan de gestelde emissie-eisen van 2030 en zijn zodanig goed geïsoleerd (RC = 11) dat de energiekosten zeer laag zijn. Bovendien hoeft voor de bouw van een gemiddelde eengezinswoning van 120 mÇ maar één vrachtwagen vanuit de fabriek naar de bouwplaats te rijden, waardoor ook de bouw van een woning van FERLEM duurzaam is. FERLEM stoot geen stikstof uit bij zowel de productie als de eindassemblage”, somt Berry van Hoof enkele onderscheidende factoren op.

De oprichter en eigenaar van FERLEM vervolgt: “Een ander groot voordeel is dat onze woningen binnen een week nadat het perceel gereed is sleutelklaar worden opgeleverd. Voor de bouw van een standaard gemetselde woning wordt gemiddeld een tijd van zo’n drie maanden gerekend.”

Drie energietypes

Elke woning van FERLEM is het gevolg van configuratiewerk. Dankzij het ingenieuze systeem is elke door de opdrachtgevers gewenste bouwvorm mogelijk binnen onze moduulmaat. Van een compacte starterswoning tot een luxe villa.

FERLEM biedt de woningen in drie verschillende energietypes aan: FERLEM Standaard (100% net-gekoppeld), FERLEM Hybride (gelijk aan Standaard met zonneboiler en warmtepomp) en FERLEM Full-Eco (gelijk aan Hybride met hoge capaciteit zonne-energie, plus battery packs).

De cosmetische afwerking van de woning wordt standaard uitgevoerd met liquid cork stucwerk, dat in vele kleuren kan worden geleverd. Voor een andere afwerking, zoals bijvoorbeeld met een steenlook, met hout of andere materialen, rekent FERLEM een meerprijs.

“Eind dit jaar, begin volgend jaar wonen de eerste mensen in een woning van FERLEM International”, sluit oprichter en eigenaar Berry van Hoof af.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en voordelen van een woning? FERLEM International

FERLEM International

Vossenbeemd 109D

5705 CL Helmond

Tel: 0492-387274 / 0492-387306

[email protected]

De FERLEM product-lancering

Bent u een aantoonbaar werkzaam in de bouw?  Heeft u affiniteit en ervaring met vastgoed projecten? Bent u continu op zoek naar verbetering? Klinkt evolutionair én modulair bouwen als muziek in de oren? Schikt u over een  eigen bedrijf met de nadruk op innovatieve, duurzame productie?

Dan is de FERLEM product-lancering op vrijdag 29 november om 16:00 uur gedurende de EXCELLENT woonbeurs echt wat voor u!

Stuur dan een e-mail naar mevrouw A.F. Kolthof | EXCELLENT woonbeurs
[email protected]  met het onderwerp: FERLEM

uw bedrijfsnaam, voor en/achternaam, telefoonnummer, adres, postcode en woonplaats. Mocht u met meerdere personen de product-lancering bijwonen vermeld het aantal dan duidelijk in de e-mail.

BEZOEK DE PRODUCT-LANCERING VAN FERLEM OP DE EXCELLENT WOONBEURS 2019!