Gerecyclede teakhouten draagbalken | Pure Wood

Gerecyclede teakhouten draagbalken | Pure Wood

“Stuk voor stuk gave exemplaren voor in huis..”

Collectie gemaakt van gerecyclede teakhouten draagbalken. Het hout wordt gecombineerd met een ijzeren frame, waardoor deze meubelen geschikt zijn voor een strak, stoer en tijdloos interieur!

Fendy

De Fendy collectie bestaat uit stoere teakhouten meubelen die gemaakt zijn van gerecyclede draagbalken. Ruwe, natuurlijke materialen met een strak design. De oude balken zijn zo geschuurd, dat de look and feel is behouden. Het hout wordt gecombineerd met ijzeren frames met zichtbare bouten. Deze worden met de hand gelast. Hierdoor past deze collectie in elk stoer, robuust en industrieel interieur.

Kasten

Op zoek naar stoere lockers, speelse boekenkasten, ladekasten en/of industriële bergkasten? De Fendy collectie heeft een zeer gevarieerd assortiment van mooie kasten die ook nog eens gemakkelijk zijn in onderhoud.

De lockers van Fendy kunt u overal in huis plaatsen: in de hal, op kantoor of zelfs in de keuken. Een robuust item die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Ook heeft de collectie verschillende boekenkasten, waarbij de planken asymmetrisch zijn ingedeeld. Dit geeft een leuk speels effect. Hier kunt u uw mooiste spullen in stallen en in de lades kunt u de spullen opbergen die u liever uit het zicht hebt.

Dit geldt ook voor de stijlvolle bergkasten en ladekasten. Er is dus een zeer afwisselende collectie waarbij u voor een open kast kan gaan of voor een dichte kast. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie tussen open en dicht.

Dressoirs

De stoere Fendy collectie beschikt ook over veel soorten dressoirs. De dressoirs zijn uitvoerbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo zijn er dressoirs met 2-,3-, of 4 deuren of met 3-,4-,6 laden, maar er zijn ook combinaties mogelijk met zowel deuren als laden.

Eettafels

Ook de Fendy eettafel kan worden toegevoegd aan uw interieur. Er zijn genoeg varianten. U heeft de keuze uit een langwerpige eettafel, een ronde eettafel of juist een hippe bartafel. Zo zit er altijd wel een geschikte uitvoering en afmeting voor u tussen.

 

De Fendy collectie van Pure Wood

Heusdensebaan 65

5061 PN, Oisterwijk

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN