Handgeschilderde bloemen op bed

Handgeschilderde bloemen op bed

De nieuwe collectie van De Witte Lietaer geeft uw slaapkamer een romantische en sprankelende sfeer.

Deze huislinnen-producent bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met een accent op ‘harmonious living,’ waarbij de collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen.

Design en afwerking

De diepblauwe blaadjes en bloemen zijn door huisdesigner Eva Roelens met temperamentvolle penseelstreken op een helderwitte achtergrond geschilderd. Niet alleen moderne, maar ook klassieke interieurs krijgen met Meadow een wonderbaarlijke uitstraling. De donkerblauwe achterzijde geeft rust aan het ontwerp en zorgt daarmee voor een perfecte balans. Dankzij de dubbelzijdige afwerking kunt u het bed ook donkerblauw opdekken. De bloemen op de terugslag zorgen dan voor een subtiele toets. Meadow bestaat uit 100% gekamd katoen en voelt dankzij de satijnbinding fluweelzacht en comfortabel aan. De katoenvezels zijn van nature ventilerend en absorberen het vocht.

Het product

Het Witte Lietaer Meadow dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Past dit dekbedovertrek perfect bij uw slaapkamer? Bekijk het product dan op DWL.

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN