‘DESIGN BY HEITE’

‘DESIGN BY HEITE’

EXCLUSIEF MEUBELMAATWERK

“Het is precies geworden zoals we in gedachten hadden.”
Een mooier compliment hadden de opdrachtgevers van deze Gooise nieuwbouwvilla niet kunnen geven. Heite Interieurbouw uit Amstelveen, met haar label ‘design by Heite’, heeft alles in huis om van uw droom een thuis te maken. Het ontwerp en materialen-staat worden gemaakt door Ester Hendriks, mede-eigenaresse van Heite Interieurbouw en voor de technische uitvoering wordt zij bijgestaan door Heite, haar echtgenoot.

Moodboard

Het uitgangspunt is de wens van de klant. Voor het voortraject wordt ruim de tijd genomen teneinde tot een perfect voelend eindresultaat te komen. Ester:”De opdrachtgevers hadden tijdens onze eerste ontmoeting alleen een plattegrond bij zich en ook hadden ze een moodboard gemaakt. Samen hebben wij hun stijl en wensen vertaald naar een ontwerp en de uiteindelijke realisatie van het meubelmaatwerk, voor elke ruimte en bestemming van het huis. Het moment van een eerste ontmoeting tot een oplevering is een persoonlijk, intensief, maar vooral heel leuk traject. Voor hen moet dit een periode van zorgeloos genieten zijn!”

Al het meubelmaatwerk wordt vervaardigd in hun eigen werkplaats in Amstelveen door een ervaren team van meubelmakers. Dit in combinatie met Ester en Heite maakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn en voor elke begroting.

Fotografie: Michael van Oosten

Benieuwd naar meer? Klik hier!

EXCELLENT | magazine