Het ultieme buitenleven | Livium

Het ultieme buitenleven | Livium

Oogstrelende stijlobjecten …

Het kwaliteitsbedrijf Livium verrijkt al sinds de oprichting in 2006 terrasoverkappingen en veranda’s met de door eigenar Dolf van de Maagdenberg in Nederland geïntroduceerde louvredaken. 

Een prachtig louvredak vormt niet alleen een oogstrelend stijlobject, maar u reguleert er tevens zelf de lichtinval op het terras mee. Zo geniet u wel van het licht, maar heeft u geen last van de zon. En regent het onverhoopt, dan draait u de louvres helemaal dicht. 

Creëer magnifiek gefilterde lichtinval

Geheel nieuw op de Nederlandse markt is het door Livium ontwikkelde louvredak, waarvan de lamellen niet alleen kunnen draaien, maar ook kunnen verschuiven. Vergelijkbaar met het cabriodak van een auto kunt u het nieuwste louvredak in zijn totaliteit laten wegschuiven, waardoor de zon vrij spel heeft op het terras. Indien u het dak volledig opent, nemen de lamellen slechts twintig procent van de volledige opening in beslag.

De nieuwste creatie van Livium wordt, net als de overige daken, ingebouwd in de bouwkundige constructie en is niet alleen volledig naar één zijde te openen, maar biedt tevens de mogelijkheid om naar twee zijden te openen.

Ook maakt Livium naam met louvrepanelen. Livium Louvrepanelen worden vaak toegepast als zonwering voor kozijnen, tevens hebben ze de mooie eigenschap dat ze nieuw elan toevoegen aan de woning. De horizontale of verticale louvres zijn 180 graden draaibaar en zorgen voor optimale privacy.

Op zonnige dagen zijn ze perfect als zonwering terwijl het daglicht nog steeds uw woning binnen kan. Hierdoor ontstaat een magnifiek gefilterde lichtinval. ‘s Avonds zorgen de louvrepanelen voor verduistering van de vertrekken erachter en in het donker voor veel privacy als u binnen de verlichting aan heeft. Zo worden esthetiek en functionaliteit optimaal gecombineerd.

Livium B.V.

Münsterstraat 15

7575 ED, Oldenzaal

Tel: 0541-530949

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN