High-end sfeermaker | AMC Natural Stones

High-end sfeermaker | AMC Natural Stones

Het levenslicht van AMC Natural Stones

De voorkeur voor mooie en rijke materialen was bij Dimitri Kounoupiotis al op jonge leeftijd aanwezig, een bezoek aan een van de veel verschillende soorten natuursteen voorziene bibliotheek in Athene wakkerde het vuur nog een keer extra aan en na een bezoek aan de beurs in Verona wist hij het zeker. Zijn liefde en passie liggen in de wondere wereld van natuursteen.

“Op die beurs zag ik wel duizend verschillende soorten natuursteen. Een overweldigend gevoel maakte zich meester van mij. In deze branche lag mijn hart, dat voelde ik. ” We schrijven het jaar 2003 als AMC Natural Stones het levenslicht ziet. 

High-end creaties

Wat met de import van een paar vierkante meter klein startte, groeide dankzij zijn passie, drang om te slagen, zijn steeds groeiende netwerk én kennis van de markt en het product al snel uit tot een succesverhaal. Anno 2019 is zijn bedrijf een grote en bepalende speler op het gebied van maatwerk in luxe natuursteen producten en verrijkt hij wereldwijd onder meer high-end woningen, hotels en zelfs superjachten met zijn prachtige, tijdloze, rijke en warme creaties.

Het rijke portfolio toont de klasse en veelzijdigheid van het in Hellevoetsluis gelegen bedrijf. Van unieke wastafels tot de complete inrichting van luxe badkamers en wellness-ruimtes. En van marmeren vloeren tot oogstrelende wanden. Zo realiseerde Dimitri Kounoupiotis en zijn vakbekwame team een imposante wand van Italiaans marmer in een door topdesigner Roelfien Vos ontworpen interieur. “Een absoluut kunstwerk dat bijdraagt aan de luxe hotelsfeer die in het door een celebrity-koppel bewoonde appartement heerst”, aldus de gepassioneerde vakman.

Verrijken van villa’s

Het vakwerk van AMC Natural Stones stopt niet aan de binnenzijde van highend- projecten. Het kwaliteitsbedrijf voorziet, met het toepassen van exclusieve materialen, ook gevels, terrassen of buitenruimtes van allure en luxe. Zo maakt AMC Natural Stones internationaal naam met gevelbekleding van marmer, het op gevels plaatsen van natuurstenen strips en het verrijken van villa’s met breuksteen. Breuksteen is een natuursteen met een onregelmatige vorm, waarmee de specialisten van AMC Natural Stones met zorg, passie en oog voor detail de meest unieke en verrassende exterieurs weten te creëren.

Overtreffen van verwachtingen

Zijn ervaring, materiaalkennis en zijn brede, wereldwijde netwerk maakt dat Dimitri Kounoupiotis louter werkt met exclusief en kwaliteitsvol natuursteen. Of u nu droomt van Bianco Carrara marmer, Thassos wit marmer, Green Onyx of Semi Precious (edelsteen), de bevlogen specialist overtreft uw verwachtingen.

“Wij verzorgen totaalprojecten. Van de groeve tot het plaatsen van het product. Omdat geen plaat natuursteen hetzelfde is, creëren wij echt iets unieks voor onze opdrachtgevers. Vaak komt het voor dat opdrachtgevers stil worden als ze het eindresultaat voor de eerste keer zien. Dat is en blijft het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen.”

AMC Showroom

Einsteinweg 9

3225 CD Hellevoetsluis

Tel: 085-8781272

Volg AMC Natural Stones op Instagram! 

Thassos Marble GR

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN