Hoogwaardige houten vloeren | Pruysen Parket

Hoogwaardige houten vloeren | Pruysen Parket

Passie & vakmanschap!

Wij leggen de lat hoog. Heel hoog. Elke door ons gerealiseerde vloer moet kloppen. Deze vloer moet perfect zijn tot in het kleinste detail. Dat bereiken we omdat we werken met hoogwaardige materialen en omdat we medewerkers in dienst hebben die ware meesters zijn in hun vak”, aldus Leo van houwelingen, mede-eigenaar van Pruysen Parket. 

“Feit dat onze parketteurs al meerdere keren het Nederlandse kampioenschap parketleggen op hun naam schreven en zelfs Europees kampioen werden, geeft wel aan hoe het zit met de passie van het vakmanschap binnen het bedrijf.” 

“Liefde voor hoogwaardige houten vloeren …”

Al meer dan dertig jaar maakt Pruysen Parket naam met het realiseren van houten droomvloeren op maat. Verbluffende en oogstrelende eindresultaten die het familiebedrijf weet te bereiken door het totale traject van A tot Z te verzorgen.

Van een gedegen, hoogwaardig advies en een eventueel bezoek aan de woning tot het meedenken met de klant en het perfect leggen en afwerken van de vloer.

Deze werkwijze en het feit dat Pruysen Parket kwaliteitsvolle droomvloeren realiseert, maakt dat het in het Brabantse Dussen gelegen bedrijf regelmatig samenwerkt met topdesigners als Eric Kant en Roelfi en Vos.

 

Ruime inspiratieruimte

In de maar liefst 750 vierkante meter grote showroom toont Pruysen Parket op een sfeervolle wijze het veelzijdige assortiment, waartoe onder meer topmerken als Chapel en Grigio behoren. Het kwaliteitsbedrijf toont in de ruime inspiratieruimte meer dan 230 eigentijdse vloeren in diverse interieuropstellingen.

“Wij laten onze bezoekers houten vloeren in verschillende houtsoorten en in diverse uitvoeringen zien. Van het populaire eiken tot het exotische afzelia, van gelaagd parket tot massieve vloerdelen en van stroken tot patronen zoals de befaamde visgraat”, geeft Leo van Houwelingen aan. Pruysen Parket voert eveneens een ruim assortiment in PVC- en laminaatvloeren. Verkrijgbaar in verschillende soorten en in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

Hout- en vloerverwarming | Dé ideale combinatie

Mede-eigenaar Leo van Houwelingen: “We merken dat er nog steeds aardig wat onzekerheid bestaat over de combinatie tussen een houten vloer en vloerverwarming. Wij stellen dat het kan! Al ruim 20 jaar beheerst Pruysen Parket de techniek om parket te combineren met vloerverwarming. Het geheim zit ‘m in onze specifieke legmethode in combinatie met een speciale coating en lijm, waardoor de warmte goed wordt geleid en verspreid. Mensen staan versteld van het comfort.”

Vloer van uw dromen

Met het aanwezige vakmanschap en de jarenlange ervaring van de medewerkers weet Pruysen Parket aan elke wens op het gebied van houten vloeren te voldoen. Met of zonder vloerverwarming. Van trendy of klassiek tot eigentijds. De medewerkers van het bedrijf beheersen de diverse legpatronen en geven met de gewenste (kleur)afwerking uw vloer de look-and-feel, waarvan u al jarenlang droomt.

 Pruysen Parket BV

De Sluis 2

4271 CZ, Dussen

Tel: 0416 – 391225

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN