Hoogwaardige sfeervuren | Beerten Haardendesign

Hoogwaardige sfeervuren | Beerten Haardendesign

Passie voor vuur!

Al sinds de start van Beerten Haardendesign in 1981, geldt het bedrijf als dé specialist op het gebied van sfeervuren. Waar in de loop van jaren de uitstraling en de afwerking veranderen, het bedrijf en het rendement van de haarden groeiden en de mogelijkheden op het gebied van sfeervuren toenamen, gelden het vakmanschap, de hoogwaardige service en de aanwezige passie voor vuur nog steeds als de belangrijkste pijlers onder het in het Brabantse Maarheeze gelegen familie bedrijf. 

Veelzijdig en hoogwaardig

“Alles wat met sfeervuren te maken heeft, realiseren wij”, geeft Jac Beerten, oprichter van het bedrijf aan. “Van hout-, gas- en pelletkachels tot een kachel die brandt op elektriciteit of bio-ethanol. In onze ruime showroom van maar liefst 800 m2 tonen wij ons zeer ruime en veelzijdige assortiment van hoogwaardige haarden en kachels”, aldus de ervaren vakman, die de dagelijkse leiding van het bedrijf in de handen van zijn zoon Rob legde. Zo zien we in de sfeervolle inspiratieruimte onder meer losse kachels tot prachtige inbouwhaarden die als vurige sfeermaker onderdeel uitmaken van prachtige meubelstukken. Ware eyecatchers die elk interieur verrijken.

“Wij verzorgen het hele plaatje. Van het ontwerp tot het plaatsen en de afwerking. Om tot het voor onze klanten beste resultaat te komen, brengen wij – nadat ze hun keuze in de showroom hebben gemaakt – een bezoek aan hun woning. Om te kijken of de wensen aansluiten op de sfeer en stijl van de woning en natuurlijk om alles tot in het kleinste detail op te meten”, geeft Jac Beerten aan. “Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van rookkanalen en leveren wij desgewenst onderdelen uit voorraad.”

Veilig, verantwoord en mileubewust stoken

De hoogwaardige houtkachels die Beerten Haardendesign voeren, zijn voorzien van het Eco Design-label en voldoen daarmee aan de verstrengde wetgeving op het gebied van houtkachels. “Zo maken onze klanten niet alleen een duurzame keuze, maar zijn ze ook verzekerd van een hogere warmteafgifte van de haard. Want het rendement van de haarden is in de loop van de jaren aanzienlijk gestegen”, legt Jac Beerten uit.

“Veilig, verantwoord en milieubewust stoken, zijn zaken waar wij als bedrijf grote waarde aan hechten. Vandaar dat wij iedere maand een Hout-Stookavond organiseren in onze showroom. Op deze avond leren wij de bezoekers de kneepjes van het vak, zodat ze hun houthaard en -kachel zo goed en verantwoord mogelijk kunnen laten branden. En maakt u zich gezien de ontwikkelingen over het gebruik van gas zorgen over uw gashaard? Wij garanderen dat we de bij ons aangeschafte gashaarden ombouwen naar een andere brandstof.”

Beerten Haardendesign

Rondven 7

6026 PX Maarheeze

Tel: 0495-592642

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN