Inspirerende decoratie | Pure Wood

Inspirerende decoratie | Pure Wood

“Een inspirerende manier van decoreren..”

De Shelfmate Family collecties bestaan uit houten planken met een metalen frame. U kunt er eindeloos mee variëren!

Shelfmate Original 

De Shelfmate serie bestaat uit prachtige gerecyclede teakhouten planken die afkomstig zijn van het eiland Java. De planken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen en hierdoor kunt u er eindeloos mee variëren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de planken op een speelse manier op te hangen voor een creatieve uitstraling of u kunt ze juist strak en recht naast elkaar plaatsen voor een rustig geheel.

 Shelfmate Original

Shelfmate Burned Black 

De Shelfmate Burned Black is een tijdloze, chique en luxe serie. Het is één van de nieuwkomers in de Shelfmate Family. Het hout is op een speciale manier behandeld. Het is namelijk eerst gebrand en geborsteld en daarna is het afgewerkt met lak. Het zwarte hout in combinatie met het grijze frame maakt deze serie ontzettend stoer! Ook met de Shelfmate Burned Black valt genoeg te combineren. Hij is verkrijgbaar als normale decoratie plank, maar ook als wijnrek. Voeg er bijvoorbeeld ook de Original Shelfmate tafel aan toe zodat u de wanddecoratie eromheen kunt, een echte eyecatcher.

 Shelfmate Burned Black

Shelfmate American Walnut

De Shelfmate American Walnut is een speciale serie die gemaakt is van notenhout dat afkomstig is uit Noord-Amerika. Het hout wordt op legale wijze gewonnen. Ook is het hout afgewerkt met een transparante lak zodat het goed beschermd is. American Walnut is het meest exclusieve hout dat er is! In deze serie zijn er twee combinaties mogelijk, namelijk een zwart gepoedercoat frame of een frame van stainless steel. Beide combinaties zijn super gaaf! Ook kunt u bij deze serie eindeloze combinaties maken!


Shelfmate American Walnut

Shelfmate European Oak

Houdt u van een moderne en minimalistische look? Dan is de Shelfmate European Oak serie iets voor u! Deze collectie is gemaakt van eiken afkomstig uit West-Europa. Het hout is afgewerkt met een transparante lak zodat het goed beschermd is. Ook deze serie is verkrijgbaar in een frame van stainless steel en een frame van zwarte poedercoat. Bij deze serie hebben ze gewerkt met een compositie van een rechthoek, een mooi en modern geheel: uiteraard kunt u het net zo gek maken als uzelf wilt!


Shelfmate European Oak

 

De Shelfmate collectie van Pure Wood

Heusdensebaan 65

5061 PN, Oisterwijk

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN