Klassieke schoonheid | Zehnder Group Nederland

Klassieke schoonheid | Zehnder Group Nederland


Hoogwaardige kwaliteit | Zehnder Charleston

Een icoon van klasse, stijl en schoonheid. Het origineel onder de kolomradiatoren – het ontwerp van de klassieker vond reeds plaats in 1930 – zorgt voor behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een comfortabele oase.

De Zehnder Charleston combineert tijdloze elegantie met flexibiliteit, functionaliteit en kwaliteit. Het product is net als de rest van de brede en veelzijde collectie van Zehnder van Zwitserse makelij en leverbaar in verschillende formaten en modellen. Zelfs gehoekt en gebogen of extreme hoogtes of breedtes zijn mogelijk. Daarnaast is Zehnder Charleston uit te voeren in bijna alle kleuren. 

Verrijking voor het interieur

Door het klassieke en tijdloze design is de kolomradiator toe te passen in elke interieurstijl en verrijkt hij al vele jaren woonkamers, keukens en badkamers. Het icoon wordt in een hypermoderne fabriek met de meest geavanceerde lastechnieken gemaakt en voorzien van de nieuwste technologie op verwarmingsgebied (ook elektrisch). Zehnder realiseert de klassieker onder de kolomradiatoren niet alleen voor de particuliere markt, maar verwarmt ook bedrijven en horecagelegenheden met prachtig maatwerk. Zo zien we de Zehnder Charleston onder meer terug in het trainingscentrum van de luxe autodealer Porsche Centrum Leusden, in het oude klooster van de Radbouduniversiteit in Nijmegen en in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Librije in Zwolle.

Rijke collectie van Zehnder

De kwaliteitsvolle Charleston is gebruiksvriendelijk en is zoals gesteld geheel naar wens uit te voeren. Qua kleur, afmetingen én qua bedieningsopties. Huidige trend is een Charleston in een Technoline uitvoering. De transparante lak zorgt dat de lasnaden en de verkleuringen van het bewerkte metaal goed zichtbaar zijn. Het resultaat is een kolomradiator met een industriële uitstraling. Naast de vaak gekopieerde, maar nooit geëvenaarde Charleston bestaat de rijke collectie van Zehnder ook uit diverse en uiterst fraaie badkamerradiatoren, die voor comfort en warmte zorgen. De hoogwaardige creaties van Zehnder zijn ideaal voor het ophangen van handdoeken en hebben ook een bijzondere uitstraling, passend in elke moderne badkamer.

Oplossingen voor binnenklimaat

Zehnder houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Het doel van het bedrijf is het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Zehnder biedt een breed en overzichtelijk assortiment aan op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. De aanwezige kennis vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar product- en totaaloplossingen die energieneutraal wonen en werken mogelijk maken; volgens de eisen van vandaag en morgen.

Zehnder Group Nederland

Lingenstraat 2

8028 PM Zwolle

Tel: 038-4296911

EXCELLENT | WONEN & LEVEN