Lekker buitenleven | Metalura

Lekker buitenleven | Metalura

Een verrijking van uw leefgenot …

Een prachtige tuinkamer die uw leven het hele jaar door verrijkt. Opvouwbare terras- en balkonbeglazing die voor beschutting zorgt in uw buitenruimte en (mobiele) windschermen die bijdragen aan het comfort op uw terras.

Metalura ontwerpt en maakt innovatieve producten op maat voor het betere buitenland. Zowel de gepassioneerde medewerkers in de showroom en de creatieve ontwerpers als absolute vakmensen in de eigen werkplaats en de buitendienst streven kwaliteit en perfectie na. Het resultaat is een creatie met een optimale balans tussen schoonheid, bedieningsgemak en duurzaamheid.

Geniet van het buitengevoel

In 2008 gestart als metaalconstructiebedrijf maakte Metalura al snel naam met het ontwerp en de productie van slimme en hoogwaardige beglazingssystemen. Het assortiment groeide, Metalura nam intrek in een in Alblasserdam gelegen showroom en fabriek en het portfolio werd rijker en rijker. Anno 2019 genieten al duizenden mensen door heel Nederland en Vlaanderen van de kwaliteitsproducten op maat van Metalura.

Al sinds de start combineert het bedrijf op een fraaie wijze creativiteit, duurzaamheid en flexibiliteit met ambachtelijk werk en richt het zich op de residentiële én de commerciële markt. Zo maakte Metalura het overdekte terras van toprestaurant De Wachter compleet met een opvouwbare terrasbeglazing, waardoor gasten het hele jaar door genieten van het buitengevoel en natuurlijk van de heerlijke gerechten die De Wachter serveert.

Tuinkamers

Kiezen voor een fraaie tuinkamer van Metalura is kiezen voor een optimale connectie met het buitenleven. Kiezen voor het hele jaar door windvrij genieten. En kiezen voor hoogwaardige kwaliteit. Een extra woonruimte, waar u het hele jaar door heerlijk vertoeft. De opvouwbare glazen schuifwanden zijn in een handomdraai te openen en te sluiten, waardoor u op eenvoudige wijze kunt inspelen op de weersituatie.

Daarnaast zorgen de glaspartijen er uiteraard voor dat zonnestralen u tijdens elk seizoen heerlijk kunnen verwarmen. Bijkomend voordeel is dat een tuinkamer van Metalura voordeliger is dan een uitbouw (zowel qua bouwtijd als kosten) en flexibeler is dan een serre. De in de eigen werkplaats geproduceerde creaties zijn voorzien van speciaal veiligheidsglas dat maar liefst vijfmaal sterker is dan normaal veiligheidsglas, zodat het iedere storm doorstaat. Tuinkamers van Metalura zijn overigens niet geïsoleerd; wel reduceert de extra buitenruimte warmteverlies, waardoor u energie bespaart.

Rijk aanbod

Ook is Metalura specialist op het gebied van ontwerpen, vervaardigen én plaatsen van op maat gemaakte en opvouwbare terras- en balkonbeglazing. Zo bent u ook op uw balkon, in uw poolhouse of onder uw veranda beschermd tegen wind en regen en geniet u elk seizoen optimaal van uw buitenruimte.

Elegant uitgevoerde windschermen – al dan niet mobiel – maken het rijke aanbod van het Nederlandse kwaliteitsbedrijf compleet. Deze functionele en minimalistisch uitgevoerde creaties maken uw terras windvrij en zorgen dat u ook bij wind heerlijk in uw tuin kunt genieten van een kopje koffie.

Zoals gesteld genieten al vele duizenden mensen op balkons, terrassen en in tuinkamers van een door Metalura vervaardigde creatie. Duizenden mensen die vlak na de plaatsing allemaal hetzelfde concluderen: “Dit hadden we veel eerder moeten doen.”

Metalura

Van Hennaertweg 2

2952 CA Alblasserdam

Tel: 0184-701008

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN