Luxe gordijnen in uw woonkamer

Luxe gordijnen in uw woonkamer

Dé perfecte raambekleding voor in uw huis!

Zeer hoogwaardige merken, ruim achterhonderd gordijnstalen en een deskundig advies. Interieurarchitect Frans Blummel brengt met zijn onderscheidende en op hoog niveau acterende bedrijf GordijnenWinkelAanHuis.nl een complete gordijnenwinkel naar jouw huis. 

“Zo ziet u binnen een minuut of een stof bij uw woning past! Valt de kleur of de stof tegen, dan lopen we naar de bus en kiezen we weer nieuwe stalen uit. Zo gaan we door totdat we de perfecte raambekleding hebben gevonden.” 

 

U kent het vast wel. Op zoek naar de voor uw interieur perfecte raambekleding, kiest u in de interieurwinkel enkele stoffen uit en rijdt u met drie of vier stalen terug naar huis.

Aldaar blijken de kleuren en motieven toch niet aan te sluiten bij het interieur. En dus zit er niks anders op dan tijdens de toch al zo drukke week wederom naar de interieurwinkel te rijden voor poging twee of drie.

Dat kan anders … Dat kan beter … Dat kan klantvriendelijker!

De door interieurarchitect Frans Blummel bedachte oplossing is even simpel als doeltreffend. Zijn mobiele winkel is gevuld met ruim achthonderd gordijnstalen en andere raambekleding zoals rolgordijnen, binnenzonwering en plissés.

“Desgewenst breng ik – geheel vrijblijvend en zonder voorrijkosten – in de avonduren of in het weekend een bezoek aan huis. Ideaal voor mensen met een druk bestaan of voor mensen die slecht ter been zijn”, aldus Frans Blummel, die met gepaste trots zijn veelzijdige en hoogwaardige assortiment toont.

“Onze collectie raambekleding is een aanbod in het midden en hogere segment. Merken als Ado, Camengo, Carlucci, Casamance, Chivasso, Christian Fischbacher, Dedar Milaan, De Ploeg, Egger, Hansa-Interstil, Interhor, Jab, Kendix, KobeWolff en Wood&Washi garanderen een uitgebreide en hoogstaande keuzemogelijkheid.”

Een gordijnenwinkel aan huis. Wat een uitkomst. Wat een service. Wat een luxe. Zeker als u bedenkt dat de ervaren interieurarchitect u graag van creatief advies voorziet. Het resultaat? De perfect bij uw interieur passende raambekleding.

 

www.GordijnenWinkelAanHuis.nl 

Frans Blummel Binnenhuisarchitectuur

Tel: 06 – 18 97 01 88

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN