Luxe interieurs op maat | Van den Berg Interieurbouw

Luxe interieurs op maat | Van den Berg Interieurbouw

Droomresultaten …

Vakman en ondernemer Reinier van den Berg leeft zijn droom als eigenaar van Van den Berg Interieurbouw. met veel passie creëert de opgeleide meubelmaker samen met zijn vakbekwame medewerkers luxe en kwaliteitsvolle interieurs op maat. Reinier combineert zijn gevoel voor stijl met zijn ervaring, materiaalkennis, waardoor hij tot zijn opdrachtgevers gedroomde resultaten weet te komen.  

 

De werkplaats van het interieurbedrijf is gelegen in ’s Gravendeel. Met een team van 15 vakmensen is het interieurbedrijf in staat om iedere woonwens te realiseren. Belangrijker nog dan het vakmanschap en de creativiteit is het aanwezige vermogen om te luisteren en om mee te denken met de opdrachtgevers.

Zo weet Reinier van den Berg vorm te geven aan woondromen, die hij vervolgens tot in de perfectie verwezenlijkt. Van den Berg Interieurbouw realiseert unieke interieurs die met veel zorg worden geplaatst. Iedere ruimte die is gerealiseerd door het interieurbedrijf is een lust voor het oog en geldt als inspiratiebron voor toekomstige opdrachtgevers.

Laat Van den Berg Interieurbouw uw ruimte opnieuw ontdekken en in een ander perspectief plaatsen. Door de jarenlange ervaring is het creatieve team in staat om ieder idee uit te werken. Het bedrijf wordt veelvuldig ingeschakeld door diverse toonaangevende, Nederlandse interieurarchitecten.

Van den Berg Interieurbouw is vooral werkzaam in de residentiële branche. Het rijke portfolio toont echter ook fraaie projecten op de zakelijke markt. Zo ondergingen onder meer horecagelegenheden en kantoor- en winkelpanden prachtige metamorfoses.

Zo realiseert Reinier en zijn team tot groot genoegen van zijn klanten strakke, gladde en tevens ambachtelijke en tijdloze interieurs. Geheel volgens de laatste trend worden deze interieurs voorzien van kasten zonder handgrepen en uitvoeringen in sobere tinten met soms glanzende materialen.

 

Van den Berg Interieurbouw

Mijlweg 63

3295 KG ‘s-Gravendeel

Tel: 078-6735578

M: 06-21881450

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN