Maatwerk gietvloeren & wandpanelen | Daacha

Maatwerk gietvloeren & wandpanelen | Daacha

Persoonlijkheid, maatwerk in materiaal en arbeid …

Personalisatie in de consumentenindustrie blijft toenemen, denk maar aan auto’s, huizen en keukens. Zowel bij massaproductie (auto’s) als bij de particulier thuis (keukens), heeft de consument de mogelijkheid en de behoefte om uiteindelijk een product te krijgen dat anders is dan van de buren. Het aantal “Interior Designers” lijkt logischerwijs hard mee te groeien om alles thuis aan elkaar te knopen.

 

Daacha levert met name gietvloeren bij particulieren en dan in het hoogste segment, daar waar terecht hogere eisen gesteld worden aan afwerking dan bijvoorbeeld op een school of kantoor. Geen villa en ondergrond zijn hetzelfde, dus daar is maatwerk qua aanpak al op z’n plek. Dat geldt voor nieuwbouw, maar nog meer voor renovatie.

Volgens Daacha bestaat een gietvloer bij de gratie van prachtige aansluitingen op andere materialen, zoals plinten, drains, deurmatten, openhaarden, kookeilanden of andere type vloeren zoals parket. Een gietvloer ligt er als het goed is heel erg strak in, waardoor een niet nette aansluiting de pret bederft. Een gietvloer wordt in het werk gemaakt, als het goed is met heel veel zorg, dus echt maatwerk.

Er zijn niet heel veel mogelijkheden als het gaat om gietvloeren, meer dan genoeg, dat wel. Werken met oneindig veel kleuren kan uiteraard wel, meer dan bij welk ander type vloerafwerking ook.

Daacha geeft vaak gratis kleuradvies, letterlijk en figuurlijk in het licht van de omgeving van de bestaande materialen en kleuren in de woning, maatwerk noemen we dat.

Daacha wil zich niet alleen onderscheiden door de betere gietvloer te maken met heel veel aandacht voor detaillering, maar biedt ook plinten aan in hetzelfde materiaal als de gietvloer en in toenemende mate wandpanelen.

De wandpanelen worden uitgevoerd gelijk aan de gietvloer of in hoogglans met prachtige 3D effecten. Juist de combinatie met de gietvloer die hier naadloos op aansluit, levert niet alleen een praktische oplossing, maar ook een esthetisch zeer hoogwaardig verhaal op.

Anders dan anders. Wordt meestal toegepast in natte ruimtes zoals badkamers en toiletten. Daacha plaatst zelf de panelen en stuurt daarvoor een meubelmaatwerkman, het luistert namelijk nogal nauw en de panelen zijn kostbaar, maar wel zo fraai en te personaliseren.

De consument wil iets anders, iets beters, iets mooiers en graag in één keer goed. En ook iets dat goed blijft. Maatwerk in materiaal en arbeid helpen daarbij, aandacht misschien nog wel meer. We maken het graag persoonlijk. We horen graag.

Daacha is vaak te zien op RTL4 bij Van Woonvilla naar Droomvilla!

Ga voor compilaties naar www.daacha.nl

EXCELLENT | WONEN & LEVEN