Moderne schuurwoning | Hemels Wonen

Moderne schuurwoning | Hemels Wonen

Stijlvol, chique en modern!

Dat zijn misschien niet de eerste woorden waar u aan denkt bij een schuur. Toch is dat de sfeer die het prestigieuze interieurbureau Hemels Wonen realiseerde in de schuurwoning van de opdrachtgevers in Brabant. In deze nieuwbouwvilla, gelegen op het platteland, wordt u verwelkomd door rust en natuurlijkheid. 

Gedurfd en verrassend

Of het nu is vanwege het hoge puntplafond met de houten latten, het weidse uitzicht, de openheid van het gebouw of het prachtige interieur met verrassende en gedurfde elementen, het is moeilijk om níet verliefd te worden op dit bijzondere huis.

Rust en eenvoud

Door het gebruik van glas aan de zijkanten van de woning bent u overal in huis verbonden met de landelijke omgeving. Door eenvoud in de hoofdvorm en soberheid in de detaillering straalt de woning een ontspannen sfeer uit. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door het schitterende interieur en de styling, waarin is gekozen voor natuurlijke kleuren en materialen, met accenten in blauw en groen. Kortom, een heerlijke plek om tot rust te komen.

Licht en geluid

In het interieurontwerp vormde licht en geluid een belangrijke rol. Overdag schijnt de zon door de grote ramen en ’s avonds zorgt op maat gemaakte verlichting voor sfeer en gezelligheid. Omdat het dak van de schuur uit schuine wanden bestaat, was het belangrijk om de zijkanten met de houten latten goed uit te lichten. Bovendien moest worden nagedacht over de akoestiek. Om ook  in geluidsniveau de rust te bewaren is gekozen voor zachte materialen. De stoffen bank, het vloerkleed en de gordijnen nemen geluid op. Bovendien zijn ze op maat gemaakt, dus ze passen perfect in de woning. De verlichting is verzorgd door Hannie Verhoeven lichtadvies.

Tot in de puntjes verzorgd

Wie zijn interieur laat ontwerpen door Hemels Wonen kan er zeker van zijn dat alles tot in de details wordt geregeld. “Wij gaan niet weg voordat de laatste accessoires zijn geplaatst”, zegt Judith de Greef, eigenaresse van Hemels Wonen. In deze woning voegden ze onder andere een fronthaard toe aan het interieur en kozen ze voor passende, stoere accessoires: leren bekleding op de muur, zwevende nachtkastjes in de slaapkamer en golvende hanglampen boven de eettafel zorgen voor een buitengewone uitstraling.

Helemaal naar wens

Hoe zo’n uitzonderlijk interieur tot stand komt? “Wij maken onze ontwerpen op basis van de wensen van de klant”, aldus Judith de Greef. “Veel bedrijven zetten in op één bepaalde stijl. Wij kijken echt naar wat mensen mooi vinden en maken van daaruit het ontwerp. En in dat ontwerp dragen wij unieke ideeën aan, die nét even verder gaan dan de klant zelf had kunnen bedenken.”

Hemels Wonen

Koperslager 1

5521 DE Eersel

Tel: 0497-769001

[email protected]

Hannie Verhoeven LR

Gevestigd in KVL Leerfabriek in Oisterwijk

Tel: 06-53109192

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN