Sterke samenwerking met BVO Vloeren

Sterke samenwerking met BVO Vloeren

Woning Oisterwijk | John MacDonald Interiors

Sterke samenwerking levert mooiste resultaten op!

Een mooie vloer is een absolute blikvanger in huis. Helemaal wanneer deze qua materiaal, kleur en sfeer volledig past binnen de stijl van het interieur! 

BVO Vloeren uit Breda werkt dan ook graag samen met interieurontwerpers en – architecten. Priscilla en Bas van Oosterbos, eigenaren van BVO vloeren, hebben altijd als einddoel om topwerk te leveren en een tevreden klant over te houden. 


Hongaarse Punt | RAW Interiors

Toegevoegde waarde

We spreken met Priscilla over de unieke samenwerking die BVO Vloeren heeft met deze interieurontwerpers en -architecten. “Het is belangrijk dat we elkaars taal spreken en een vertrouwensband opbouwen. Korte communicatielijnen zijn daarbij heel belangrijk. De meeste ontwerpers komen via mond tot mond-reclame bij ons en wij bieden hen een stuk toegevoegde waarde”, opent Priscilla het gesprek.

Geen zorgen, vooral genieten

Als voorbeeld noemt Priscilla de samenwerkingen die zij onder meer hebben met ontwerpers Bob Manders, John MacDonald Interiors, RAW Interiors, Erik Koijen, Studio De Blieck en Sober en Sjiek. RAW Interiors over de samenwerking:

“Voor RAW Interiors is de vloer één van de belangrijkste basiselementen van een totaalinterieur. Een klant BVO Vloeren aanbevelen is als vanzelfsprekend, Bas en Priscilla werken in dezelfde sfeer en met dezelfde passie voor interieur als RAW Interiors. Het enthousiasme en vertrouwen waar klanten altijd mee terugkomen na een bezoek aan BVO Vloeren inspireert ons ook weer om het mooiste resultaat te behalen voor de klant.”

Ook John MacDonald van John MacDonald Interiors is er duidelijk over: “De meerwaarde van BVO Vloeren is dat ze mij en mijn klanten ontzorgen. Door de korte lijnen wordt er efficiënt gewerkt. BVO Vloeren heeft een mooie showroom met een complete collectie hoogwaardige vloeren, waarbij voor mij de mogelijkheid tot het afstemmen van maatwerk kleuren en patronen uiteraard een pré is.”

De showroom als goede start

De uitstraling van de vloer is vaak bepalend voor de materialisatie van het verdere ontwerp. “Wij hebben grote stalen in onze showroom, die de klant samen met de ontwerper kan uitleggen, om zo materialen bij elkaar te zoeken en de combinaties te kunnen beoordelen. We werken in onze showroom op afspraak, dat is prettig voor zowel de klant als de ontwerper. Discretie is bij BVO verzekerd, daarom kan er op verzoek ook ’s avonds afgesproken worden”, aldus Priscilla.

BVO Vloeren levert dus niet alleen maatwerk op het gebied van de vloer zelf, maar ook qua ondersteuning.

Priscilla: “Kwaliteit en esthetiek zit als DNA in alle gelederen van ons bedrijf.”

Woning Rotterdam | Bob Manders

BVO Vloeren

Neerloopweg 30 (Bezoek enkel op afspraak)

4814 RS Breda

Tel: 076-2043022

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN