Meesterschap in meubeldesign

Meesterschap in meubeldesign

Wanneer oer Nederlands ondernemerschap wordt gecombineerd met gevoel voor stijl en oog voor detail, dan ontstaan er de mooiste dingen. Dit is precies wat meubelmerk Macazz BV uit Eersel kenmerkt.

Met een ervaring die stamt uit de jaren ’80 en een flair die hoort bij de jonge bedrijfsleiding ontwerp en produceert Macazz volledig in eigen beheer de mooiste meubelen. Meesterschap in secuur handwerk, met zorg en aandacht uitgevoerd. 

Inspelen op trends

We spreken met directeur en eigenaar Harm Castelijns, zoon van Jos Castelijns, de oprichter. Wat is een typische ‘Macazz signatuur’, willen we weten.

Harm antwoordt: “Wij creëren en maken onze eigen ontwerpen en voeren deze technisch zeer sterk uit. We signaleren trends in de markt en reageren daar op onze manier op. We worden daarbij bijgestaan door diverse ontwerpers, waaronder Bart Conen, de ontwerper van BENCH-design, een collectie die onlangs door ons is overgenomen en waarvan de modellen nu deel uitmaken van de Macazz collectie.”

Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit

Doordat Macazz de productie zelf in de hand heeft, kunnen ze gemakkelijk inspelen op de wensen van de klant als het gaat om maatwerk. De meeste modellen zijn qua maatvoering en comfort aan te passen zonder daarbij het oorspronkelijke design uit het oog te verliezen.

In samenwerking met de meest toonaangevende stoffenhuizen en leerleveranciers, is er een grote flexibiliteit op het gebied van bekleding en stoffering waardoor elk meubel een eigen exclusief karakter krijgt.

From Eersel to anywhere

Macazz werkt met dealers en interieurarchitecten, wereldwijd. Nederland is en blijft qua dealernet de grootste markt, maar niets is te gek of te ver voor Macazz. Het bedrijf heeft een internationaal aansprekende moderne collectie, met toegevoegde luxe en een klassieke touch.

In ieder continent is wel een Macazz meubel te vinden. In sommige landen is Macazz ook vertegenwoordigd door dealers die hun producten tonen en verkopen.

Een showroom waarin je zou willen wonen

Macazz exposeert zijn meubels niet alleen in Eersel, maar ook in het ETC Design Center in Culemborg. “Daar kunnen we in de allermooiste settings laten zien wie we zijn. Onze showroom daar mag je omschrijven als ‘contemporary luxury’ en we hopen onze klanten hier echt te kunnen inspireren met een zo breed mogelijke presentatie. Daarnaast vind je Macazz bij de designwoning van By Anja Kroon op de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy!

Macazz BV

Meerheide 268

5521 DW Eersel

Tel: 0497-555177

[email protected]

BEZOEK MACAZZ OP DE EXCELLENT WOONBEURS 2019!