Nieuwe collectie buitenmeubelen van Borek

Nieuwe collectie buitenmeubelen van Borek

Dit voorjaar komt Borek uiteraard weer met een prachtige, nieuwe collectie in outdoor meubelen. Met de verschillende lijnen en producten weten ze de spijker op de kop te tikken.

Arta

Zo is daar de nieuwe collectie dining en side tables van Arta. Met fraaie lijnen en marmer gekleurd blad, welke in 2 kleuren te bestellen is. Het blad is gemaakt van de nieuwste materiaalkeuze: Dekton.

Kussens

Goede kussens maken een buitenmeubel helemaal af. Daarom komt Borek met een nieuwe collectie decoratieve kwaliteitskussens. De collectie is ingespeeld op het verschil in textuur en structuur. En door de natuurlijke kleuren zijn ze gemakkelijk te combineren.

Gevlochten

Ambachtelijke vlechttechnieken met de hand, maken unieke designs mogelijk zoals deze nieuwe collecties; Estoril, Majinto, Tavira en Vigo. In het antraciet hebben ze een klassieke maar eigentijdse look.

Faro

Naast de Arta komt Borek ook met de tafel Faro. Deze, nu al populaire tafel, wordt uitgevoerd met een blad van Dekton in de verschillende industriële kleuren, waaronder; Trilium (roest), Orix (beton) tot Aura (wit marmer) en Kira (aardgrijs).

Bekijk de hele, nieuwe collectie van Borek op de site.

EXCELLENT | Magazine