Oogstrelende droomvloeren | EPI

Oogstrelende droomvloeren | EPI

Dertig jaar EPI, dertig jaar kwaliteit, dertig jaar innovatie en dertig jaar tevreden klanten.

Al dertig jaar ontwikkelt en ontwerp het onafhankelijke Nederlandse familiebedrijf EPI met hart en ziel eersteklas kunststof gietvloeren. Die passie resulteert keer op keer in sensationele producten en opzienbarende projecten. Over de hele wereld genieten mensen van de oogstrelende schoonheid en comfort van de kwaliteitsvloeren van het jarige en in Houten gelegen bedrijf, alweer naast de fabriek het inspirerende EPI Experience is geopend.

Jubilerend Nederlands familiebedrijf EPI

“Als producent houden we het volledige productieproces van onze vloeren stap voor stap nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we bij alles dat we ontwikkelen en leveren garant staan voor de hoogst mogelijke productkwaliteit. Door de markt continu in de gaten houden, weten we wat onze klanten willen. Door dagelijks met onderzoek bezig te zijn, weten we wat technisch mogelijk is”, aldus eigenaar Sander Egels, die aanstipt dat stilstand in de ogen van EPI achteruitgang is.

“En daar houden we niet van. Daarom investeren we tijd, capaciteit en geld in onze afdelingen Research & Development en Quality & Control. Beide afdelingen hebben de beschikking over een ultramodern laboratorium van ruim 250 mÇ. Hier werken onze vijf specialisten met de meest moderne ontwikkelings- en analyseapparatuur, zodat wij onze klanten elke dag opnieuw de kwaliteit kunnen leveren die ze van ons gewend zijn.”

Stijlvolle basis

EPI produceert en levert hoogwaardige sportvloeren, brug- en parkeerdekken en industriële vloeren én vloeren voor de residentiële markt. Deze designvloeren vormen een stijlvolle basis voor uw interieur. Een naadloze gietvloer van EPI past perfect in elke woonstijl, van strak en modern tot landelijk en combineert fraai met een houten of natuurstenen vloer.

Bovendien voelen design gietvloeren van EPI niet koud aan. In combinatie met vloerverwarming is een EPI-vloer helemaal een genot om met blote voeten overheen te lopen. Zo vloeit schoonheid en comfort op een mooie wijze samen.

Rijk kleurenpalet

Nieuw in het rijke en veelzijdige assortiment van het familiebedrijf is de EPI Superbase gietvloer. De vloer is uitgerust met een speciaal membraan om scheurvorming te voorkomen. Hiermee is de vloer zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen. Het systeem is ook zeer geschikt voor appartementen, aangezien de vloer tot wel 20dB contactgeluid reduceert.

De stijlvolle EPI Superbase gietvloer biedt een groot scala aan kleuren en diverse kleurcombinaties: van Scandinavisch clean tot kleurrijke Afrikaanse tinten. Als deelnemer aan het RTL4-programma Van Woonvilla naar Droomvilla stelde EPI samen met Pauline Jorritsma – interieurontwerpster van onder andere Designa – een speciale Van Woonvilla naar Droomvilla Colour Collection samen, waardoor de kleurmogelijkheden nog groter werden.

Bezoek de bron

Sander: “Het genoemde EPI Experience vormt de uitgelezen plek om met eigen ogen te zien hoe we onze producten maken en hoe we de kwaliteit, snelheid en onze service continu weten te waarborgen. Voel, zie en ervaar direct bij de bron de producten, de uitstraling van de vloeren, de ongekende mogelijkheden die een gietvloer biedt. En de koffie? Die serveren wij voor u aan de stijlvolle bar.”

EPI Group

Duikboot 1 – 7

3991 CK Houten

Tel: 085-0475152

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN