Oogstrelende leefkeuken | Klomp Keukens

Oogstrelende leefkeuken | Klomp Keukens

Klomp Keukens en Interieurbouw levert hoogwaardig maatwerk!

In de ruime aanbouw van een bestaande woning realiseerde Klomp Keukens en Interieurbouw een gezellig en kwalitatief hoogwaardige keuken. De opdrachtgevers en hun kinderen kunnen hier optimaal gebruik van maken.

Ruim & stijlvol

De stijlvolle keuken is uitgevoerd in zwart en van een houtnerf voorzien plaatmateriaal van DecoLegno, een composiet keukenblad van Silestone en een heerlijke eettafel van maar liefst drie meter lang. Deze eettafel is eveneens ontworpen en op maat gemaakt door Klomp Keukens en Interieurbouw.

“Door de deur richting de bijkeuken ook in het zwarte plaatmateriaal uit te voeren, vormt de keukenwand een fraai geheel”, legt ontwerpster Miranda Klomp, samen met haar man Roland eigenaar van het in Mill gelegen familiebedrijf, uit. “Het stijlvolle kookeiland is ruim van opzet en is – net als de rest van de keuken – efficiënt in gebruik. Het afzuigsysteem verwerkten we in het plafond van de aanbouw.”

Sluit naadloos aan op de rest van het interieur..

Geheel naar wens van de opdrachtgevers heeft de, van een haardpartij voorziene leefkeuken, een prettige en gezellige uitstraling. De grote raampartijen zorgen voor een goede connectie tussen het interieur en de tuin.

Feit dat de inrichting van de aanbouw aansluit op de rest van het interieur, zorgt voor een aangename sfeer op de begane grond van het fraaie familiehuis. Zo is de bestaande eikenhouten vloer doorgetrokken naar de woonkeuken en is het bureau uitgevoerd in hetzelfde materiaal als het keukenblad.

Klomp Keukens en Interieurbouw

Al sinds Rein Klomp in 1982 de eerste maatwerk-keuken in de eigen werkplaats realiseerde, is maatwerk de standaard bij Klomp Keukens en Interieurbouw. Zoals de naam aangeeft, vervaardigt het familiebedrijf meer dan keukens alleen. Van maatwerk-interieur tot inloopkasten of een tafel, alles wordt in eigen fabriek gerealiseerd.

Anno 2019 staan Roland en Miranda Klomp – beiden al meer dan twintig jaar actief in de zaak – aan het roer van het bedrijf, waar in totaal zo’n tien medewerkers in de showroom en de werkplaats werkzaam zijn. Door de aanwezige creativiteit, de liefde voor het materiaal en het ambacht en het oog voor detail realiseren zij keer op keer vakwerk op maat. Unieke en oogstrelende creaties die perfect aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.

Iets dat zeker ook geldt voor de getoonde en warme leefkeuken. “Tijdens het gehele proces raakten de opdrachtgevers meer en meer enthousiast en ze zijn uiteindelijk ontzettend blij met het eindresultaat.

 

Klomp Keukens en Interieurbouw 

Lijsterstraat 33

5451 XJ, Mill

[email protected] 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN