Opening Hästens Store Ede

Opening Hästens Store Ede

Al 25 jaar een begrip als het gaat om de perfecte nachtrust. Begonnen als lokale beddenspecialist is het beddenhuis, onder leiding van Clement Lammerts van Bueren, in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een nationale speler, bekend om zijn uitgebreide aanbod van bedden van topmerken, gedegen slaapadvies en persoonlijke service.

Al in 1997 was Lammerts van Bueren een van de eerste slaapspecialisten in Nederland die het merk Hästens gingen voeren op basis van een shop-in-shop-concept. Hästens, de Zweedse luxebedden-fabrikant, maakt tot op de dag van vandaag al zijn bedden met de hand, met gebruik van uitsluitend de beste natuurlijke materialen. Hoewel de bedden in veertien kleuren te verkrijgen zijn, herkent men een Hästens natuurlijk direct aan de karakteristieke blauwe ruit.

Lammerts van Bueren is altijd een voorloper geweest in nieuwe manieren om klanten van de optimale nachtrust te voorzien. Zo is er in de winkel altijd veel aandacht besteed aan het creëren van een omgeving waarin klanten op een rustige, persoonlijke manier kennis kunnen maken met het juiste bed. In het verlengde van dit commitment opent Lammerts van Bueren nu een Hästens Store; een uitgesproken concept dat wereldwijd wordt uitgerold en zorgt voor de ultieme omgeving om te kiezen voor de beste slaap die verkrijgbaar is. Lammerts van Bueren is de eerste Hästens Store in Nederland die het nieuwe concept in de vestiging heeft doorgevoerd.

“Met het openen van een compleet nieuwe Hästens Store zetten we de volgende stap in onze ontwikkeling als ‘Ontwerpers van Nachtrust’. We creëren een omgeving waarin onze klanten hun bedden optimaal kunnen uitproberen, samenstellen en stylen. We hebben de complete collectie handgemaakte Hästens-bedden beschikbaar, inclusief accessoires en linnengoed.”

Elke Hästens Store weerspiegelt op zijn eigen manier de exclusieve en custom-made ervaring die essentieel is voor de Hästens-charme. De adviseurs in de nieuwe Hästens Store Ede zijn stuk voor stuk gedegen opgeleid en gebruiken hun jarenlange ervaring met het merk om de Hästens-experience op de juiste manier aan de klant over te kunnen brengen.

Over Hästens

Hästens ontwerpt sinds 1852 bedden voor de beste nachtrust. De vakmensen in de fabriek in Köping, Zweden, maken al generaties lang op ambachtelijke wijze bedden van hoogwaardige natuurlijke materialen. Met vestigingen in 36 landen en meer dan 200 partners in Europa, Azië en Amerika, is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde producent en leverancier van eersteklas bedden. In Nederland blijft het exclusieve Zweedse beddenmerk groeien aan populariteit. Met de komst van de vestiging in Ede groeit Hästens naar 19 vestigingen door het hele land.

Lammerts van Bueren

Lammerts van Bueren is een van de meest gerenommeerde beddenzaken van Nederland. In de unieke showroom in het centrum van Ede zijn alle topmerken vertegenwoordigd. De ervaren adviseurs zorgen ervoor dat alle slaapwensen worden ingevuld. Een uitmuntende nachtrust is het doel. De vele modellen in de showroom wachten erop om getest te worden.

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN