Opmerkelijke charme!

Opmerkelijke charme!

Uniek en eigentijds

Uitkragende huizen hebben een zekere opmerkelijke charme, zelfs als we er al veel hebben gezien. Alleen al het idee van een grote en zware structuur die in de lucht hangt, maakt ons enthousiast! Het Studley Park House in Melbourne, ontworpen door March Studio, is zo’n prachtig huis waar de vrijdragende structuur in balans is met een dramatische en donkere gevel die zowel uniek als eigentijds aanvoelt.

Volledige privacy

Het huis verrast u op meer dan één manier, waarbij de gevel is gemaakt met houten deuvels en planken die samen een ‘hek van volledige privacy’ vormen. Het ronde venster is een andere slimme functie die de aandacht trekt, terwijl kleurrijke accenten het interieur verlevendigen.

Voldoende ruimte

Het huis is opzettelijk aan de achterzijde van het perceel geplaatst om voldoende ruimte te creëren voor de vrijdragende bovenbouw aan de voorzijde. Dan heeft u een interieur dat eigentijds en praktisch aanvoelt met een aantrekkelijke open woonkamer, keuken en eetruimte.

Anders dan de andere

Met de slaapkamers en badkamers op de bovenste verdieping, heeft elke zone een eigen stijl. Zwart, wit en groene accenten vormen het kleurenschema dat dit moderne huis in Melbourne completeert dat anders is dan alle andere in de buurt.

fotografie: Peter Bennetts

EXCELLENT WONEN & LEVEN