Betrokken en vakkundig | Keukenstudio Maassluis

Betrokken en vakkundig | Keukenstudio Maassluis


Tevreden opdrachtgever roemt de werkwijze, het persoonlijke contact én de kwaliteit van Keukenstudio Maassluis …

Gegrepen door de op internet gevonden keukencreaties van keukenstudio Maassluis, besluit het in Noord-Holland wonende echtpaar om per auto af te reizen naar de keukenspecialist in Maassluis.

“Een enkele reis van een uur, maar we voelden dat het de tijd waard zou zijn. En dat gevoel bleek te kloppen, want bij binnenkomst maakten we kennis met keuken en interieuradviseur Coen van Gilst”, kijkt de opdrachtgever terug op de start van de samenwerking, die leidde tot de realisatie van een oogstrelende maatwerkkeuken. 

Net dat stapje extra

“Bij Coen proefden we vanaf het eerste moment de oprechte drive om samen met ons iets moois en persoonlijks te realiseren. Hij was niet uit op een snelle verkoop – dat zei hij ook letterlijk – maar wilde door te luisteren, mee te denken en zijn ervaring en creativiteit in te zetten uiteindelijk onze keukendroom verwezenlijken. Nog voor het eerste ontwerp op tafel lag, wisten we zeker dat Coen onze man was en dat Keukenstudio Maassluis onze keuken ging realiseren.

Ik houd van mooie dingen en van kwaliteit. Tussen onze woonplaats en Maassluis liggen tal van keukenzaken die dat kunnen leveren, maar ik waardeer ook oprechte belangstelling, de wens om klanten te verrassen en de wil om een stapje extra te zetten, zonder dat daar direct een te factureren bedrag aan vastzit. Dat gewenste totaalplaatje vonden mijn vrouw en ik bij Coen en Keukenstudio Maassluis. Ik meen het oprecht als ik zeg dat ik de zaak iedereen kan aanraden”, aldus de enthousiaste opdrachtgever.

Persoonlijke keukendroom

Qua routing, materiaal- en kleurgebruik en apparatuur is de strakke, warme en royale leefkeuken in zijn geheel afgestemd op de wensen van de bewoners. “Omdat de keuken op maat wordt gemaakt, konden we precies aangeven hoe hoog de werkbladen dienden te worden en hoe diep we de lades wensten. Zo koken en leven we nu in een keuken die niet alleen prachtig oogt, maar ook een hoog gebruiksgemak kent”, stipt de heer des huizes nog een belangrijk punt aan.

De prachtige keuken is voorzien van keukenapparatuur van het kwaliteitsmerk Gaggenau. Het door Keukenstudio Maassluis geleverde maatwerkmeubel boven het fornuis is voorzien van afzuiging van het merk Wave. Een Nederlands designmerk, dat tevens voor het ontwerp en realisatie van de stalen constructie tekende. “Wij zijn superblij met de keuken en het door Keukenstudio Maassluis geleverde vakwerk. Het gehele verhaal klopt van A tot Z. Van de kennismaking en de ontwerpfase tot de plaatsing en de aftersales”, sluit de bewoner positief af.

 

Keukenstudio Maassluis

Mozartlaan 334

3144 NH Maassluis

Tel: 010-5920200

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN