Optimale belichting | Perfect View

Optimale belichting | Perfect View

Het mooiste daglicht in huis

In dit herenhuis, op steenworp afstand van het centrum van de stad, wilde men meer natuurlijke lichtinval creëren. Een link naar een stalen gevel van Perfect View was zo gemaakt. De ultra slanke geïsoleerde profielen vervagen de scheiding tussen binnen en buiten.

Het ontwerp van de klant was specifiek en een mooie uitdaging voor Perfect View. Aangezien wij maatwerk leveren biedt dit onze klanten veel ruimte hun smaak toe te passen. Dit is zichtbaar bij dit project in Arnhem waarin optimaal is gespeeld met lijnen en vormen.

Aan de bovenzijde loopt de pui de hoek om waardoor het licht vanuit meerdere hoeken naar binnen treedt. Deze doorloop brengt,  samen met het 3 dimensionale zetwerk,  meer diepte in het geheel. De uitbouw geeft een moderne tint aan deze klassieke woning. Toch behoudt de woning zijn authentieke uitstraling mede door het toepassen van staal.

De aandacht die u verdient..

Perfect View levert en monteert  ’s werelds slankste, geïsoleerde, kozijnprofielen. Het aanzicht hiervan is slechts 30mm. Een profiel opgebouwd uit massief staal zorgt voor de juiste sterkte en stijfheid, zodat je kunt werken met grote glasoppervlakken met toch maar 30 mm aanzicht. De ramen en deuren zijn wind- waterdicht en inbraakwerend getest.

Perfect View levert en monteert stalen kozijnen van hoogwaardige kwaliteit waarbij tot in het kleinste detail is nagedacht over de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van het product. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in particuliere projecten en zijn wij ingericht om de aandacht te bieden die een particulier verdiend.


Fotografie: Merijn Geurts 

 

Perfect View

Transportstraat 13

6681 LP, Bemmel

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN