Out of the Blox!

Out of the Blox!

Oneindig veel meubelvariaties in combinatie met uw persoonlijke en tijdloze touch!

Eenheid

Omgeef uzelf met een comfortabel en stijlvol interieur. Creëer rust met eenheid door een tijdloze en luxe stijl door te voeren in uw woning. Blox Luxury Furniture combineert hoogwaardige, luxe materialen tot een tijdloze en luxe stijl.

Elke combinatie van natuurlijk geborsteld eiken kan gecombineerd worden met hardsteen, waardoor uw gehele woning een geheel wordt. Kies zelf in welke beitskleur of ralkleur de meubelen afgewerkt dienen te worden. Maak een keuze uit één van de vier exclusieve soorten hardsteen en vier soorten AA stoffeerwerk. Zo stelt u in een mum van tijd alle meubelen voor uw hele huis zelf eenvoudig samen.

Dankzij BLOX uw woning of bedrijfsruimte in enkele stappen inrichten in één architectonische stijl…

High-End ontwerp

Blox is een unieke combinatie van high-end ontwerp, in combinatie met de mooiste luxe materialen”, vertelt Frank Rijnen. De afgelopen drie jaar ontwierp hij de vernieuwende, exclusieve en high-end standaard meubellijn en brengt deze nu op de markt. Door zijn decennialange ervaring in interieurbouw en het bestuderen van de wensen van zijn klanten ontstond Blox.

“Het is een compleet andere opzet dan maatwerk interieurbouw, maar toch een manier om te zorgen voor een eenheid in uw inrichting.” Bijkomend voordeel is dat een hele woning in één dag ingericht kan worden en de levertijden dankzij een geavanceerd voorraadsysteem zeer kort zijn. Elk meubel wordt compleet en met zorg verpakt en geleverd in heel Europa.

Inspiratie

Vanaf 1 mei is Blox te bestellen via de website. Op de site kunt u door de prachtige fotografie inspiratie opdoen en stelt u dankzij de juiste informatie zo een eigen stijl samen. De eerste levering vindt plaats vanaf oktober 2019. Geïnteresseerde dealers uit het segment projectontwikkeling, makelaardij, styling en architectuur kunnen contact opnemen!

 

 Blox Luxury Furniture 

Raadhuisstraat 19

5066 AP, Moergestel

 [email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN