Perfecte oplossing | Suncatcher zonnezeil

Perfecte oplossing | Suncatcher zonnezeil


Met de zon in de zeilen de zomer door!

Er is niets fijner dan met zonnig weer heerlijk beschut buiten te kunnen zitten. Genieten van het buitenleven, alleen, met familie of met vrienden. Om jezelf maximaal te beschermen tegen de zon is een goede zonwering om onder te vertoeven van essentieel belang.

Wie graag aandacht besteedt aan details, zoekt een zonwering die esthetisch gezien een verrijking is van het terras. Voor deze liefhebbers heeft Allround Zeilmakerij uit Zierikzee een perfect oplossing. Het Suncatcher Zonnezeil. 

“De kracht achter het concept komt voort uit het feit dat Allround Zeilmakerij de expertise bezit om innovatief met doek om te gaan”

Thomas Scharff is de drijvende kracht achter Suncatcher en legt uit waarom dit product zo anders is dan alle standaardoplossingen die er bestaan.

“Suncatcher is zonwering in welke vorm dan ook. Door het doek op een speciale manier te snijden en construeren en de hoekpunten op verschillende hoogtes op te spannen krijgt de Suncatcher zijn herkenbare dynamische vorm. Juist die vorm maakt dat het doek een brug vormt tussen de woning en de omliggende natuurlijke omgeving.”

Doek voor iedere toepassing

De kracht van het concept komt voort uit het feit dat Allround Zeilmakerij de expertise bezit om innovatief met doek om te gaan. Suncatcher kent dan ook een eigen selectie aan doeksoorten, ieder met een eigen toepassing. Er kan gekozen worden voor topkwaliteit pvc gecoat polyester doek van Serge Ferrari.

“Een 100% waterdicht doek dat het hele seizoen buiten kan hangen, verkrijgbaar in 40 aansprekende kleuren”, licht Thomas toe. Een andere doekoptie is het hoogwaardige stretchdoek dat aangeboden wordt. “Dit bestaat uit een laag pvc en een laag canvas. De aanblik van het canvas oogt sfeervol. Het doek is zeer bestendig en verkrijgbaar in crème en wit als kleuren”, aldus Thomas.

Tevens wordt er een hoogwaardig mesh-doek aangeboden, ook in 40 kleuren. Kenmerkend voor de Mesh variant is de open weefstructuur, waardoor het doek niet alleen zonwerend is, maar ook een mate van doorzicht biedt. “Deze variant is niet waterdicht, maar wel prachtig als zonwering”, voegt Thomas toe.

Zowel standaardmaten als maatwerk leverbaar

Wie kiest voor een van de standaardmaten, kan rekenen op verzending door heel Nederland. Er kan gekozen worden voor 300 x 300 cm, 300 x 400 cm of 400 x 400 cm. Levering geschiedt inclusief een aluminium of houten pergola waarbinnen de vier doekpunten kunnen worden opgespannen. Hoe zit het met maatwerk?

Thomas: “Bij maatwerk Suncatchers adviseren we de klant om zelf voor de constructie te zorgen. Wel kunnen we daar onderdelen voor leveren, zoals bijvoorbeeld rvs masten die in beton gezet kunnen worden. Ongemonteerd leveren we in heel Nederland, waarbij we vooraf met de klant een 3D-ontwerp overleggen. Montage bieden we alleen in onze directe omgeving aan”, zegt Thomas tot slot.

Allround Zeilmakerij

Suncatcher 

Industrieweg 45

4301 RS Zierikzee

Tel: 0111-451313

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN