Prachtig gerenoveerde loft in Barcelona

Prachtig gerenoveerde loft in Barcelona

Populaire trend

De moderne industriële lofts zijn de laatste jaren een populaire trend geworden en het renoveren van deze gebouwen vereist evenveel zorg als innovatie.

De Poblenou-loft in El Poblenou, Barcelona, ​​ontworpen door The Room Studio, is zo’n mooie en prachtige gerenoveerde loft waar moderniteit zorgvuldig is gecombineerd met een industrieel verleden.

Uitnodigende woonkamer

Het moment dat u deze woning binnenstapt, zullen de prachtige bakstenen muren om u heen direct opvallen. De ruime en uitnodigende woonkamer met de industriële keuken ernaast en een sociale eetzaal in het hart van de woning zijn de ruimtes die uw aandacht zal stelen.

Moderniteit en minimalisme

Ondanks dat het industriële verleden prachtig is bewaard, neigt het huis naar moderniteit en zelfs minimalisme, waarbij elk van de verschillende hoeken van de woonkamer iets speciaals levert.

Felgekleurde tapijten en plafondverlichtingsarmaturen zijn gebruikt om de ruimte af te bakenen, terwijl gigantische kamerplanten in de hoek ook voldoende groen toevoegen.

Een gebogen witte bank zorgt voor een zachte en ontspannen plek voor de tv, terwijl de rest van het huis ook dit innovatieve en organische designthema omarmt.

Verder maken modulaire eilanden, slimme opslageenheden en schitterende verlichting deze geweldige loft compleet.

Sherry Nottingham

Fotografie: Mauricia Fuertes

EXCELLENT | WONEN & LEVEN