Prachtige gashaard | Hooijer Haarden & Vloeren

Prachtige gashaard | Hooijer Haarden & Vloeren


Fotografie: Hans Gorter

Hooijer Haarden & Vloeren zorgt voor een unieke vuurbeleving

In de regio Utrecht heeft Hooijer Haarden & Vloeren een prachtige Dru Maestro Roomdivider gashaard ontworpen en gerealiseerd. Deze prachtige gashaard is de complete oplossing als TV-meubel. Om de klant de ultieme gashaard te bieden is dit product afgewerkt met warm blauwstaal. Dit maakt deze haard erg sfeervol.

Ook de grote Eiken visgraat vloer met overgang naar de betonnen vloer in combinatie met de gashaard zorgt voor een warme sfeer. Op deze manier creëert Hooijer Haarden & Vloeren een unieke vuurbeleving voor de klant.

 

Exclusieve haarden

Hooijer Haarden en Vloeren Hooijer is al jaren een vertrouwde naam op het gebied van exclusieve haarden. Met hoogstaande merken als Boley, Metalfire, M-Design en Bellfires creëren zij een unieke vuurbeleving. Hooijer Haarden & Vloeren selecteert houtkachels op uiterlijk, de kwaliteit, duurzaamheid en een milieuvriendelijke verbrandingstechniek. Hierdoor zijn ze officieel Europees DE-erkend.


Fotografie: Hans Gorter

Maatwerk

Het maken van maatwerk openhaarden is een van de specialiteiten. Particulieren, architecten en aannemers weten het werk te waarderen. Er wordt meegedacht in het ontwerp maar ook de praktische uitvoering en het gebruik ervan ontbreken niet. Bij Hooijer Haarden & Vloeren gaan ze erg ver om het beste resultaat te krijgen. Er worden maatwerk meubels en kasten rondom de haard vormgegeven en geproduceerd. Dit is mogelijk in elk gewenst materiaal zoals blauwstaal, Belgisch natuursteen, leer en beton.


Fotografie: Hans Gorter

Vloeren

Naast haarden houdt Hooijer Haarden & Vloeren zich ook bezig met authentieke houten vloeren en traditionele parketvloeren van onder andere Chapel. De tapis legwijze in verschillende legpatronen zoals visgraat of Hongaarse punt behoren tot de specialiteiten van dit unieke bedrijf.

U kunt hier terecht voor advies, (live) ontwerp en vakkundige realisatie door gecertificeerde monteurs en parketleggers. Hooijer is een erkend installateur van alle soorten haarden en kachels. Daarnaast zijn ze aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde.

Als u geïnteresseerd bent in een prachtige haard of mooie vloer bent u van harte welkom in de eigentijdse showroom te Amersfoort. Zo kan u inspiratie opdoen of laten adviseren door een van de professionele adviseurs.

Hooijer Haarden en Vloeren

De Stuwdam 21

3815 KM Amersfoort

Tel. 033 47 999 47

[email protected]

www.haarden-vloeren.nl

EXCELLENT | WONEN & LEVEN