Raamdecoratie specialist | Interieurstek

Raamdecoratie specialist | Interieurstek

JASNO Select Dealer Interieurstek
Hoogwaardige raamdecoratie …

Het in Valkenswaard gelegen bedrijfje Interieurstek geldt als dé specialist op het gebied van Raamdecoratie van JASNO Het tot select dealer benoemde bedrijf verkoopt Louter Raamdecoratie van JASNO en heeft al sinds 2002 ervaring met de producten van het luxemerk. 

“We weten precies wat de mogelijkheden zijn en nog belangrijker wat makkelijk is in gebruik en wat je zeker niet moet doen. Zo kunnen we de consument een goed en passend advies voorzien en zorgen dat de gekozen raamdecoratie perfect aansluit op de wensen en zijn woning”, legt eigenaar van Interieurstek Paul Welp uit. 

Op sterrenniveau

Hij vervolgt: “Producten van het merk JASNO zijn op meerdere plekken te koop, maar door onze kennis en ervaring voegen wij echt iets toe aan het product. Een goed stuk vlees valt of staat met hoe het wordt bereid en dat geldt ook voor het inmeten en monteren van raamdecoratie. Wij doen dit dan ook op sterrenniveau.

De hele bedrijfsvoering van Interieurstek is afgestemd op het merk JASNO. Zo zijn onze bussen helemaal ingericht om de montage van de producten perfect uit te kunnen voeren.”

Sfeervol maatwerk

In de sfeervolle showroom toont Interieurstek de vier productgroepen van het in het Brabantse Eersel gevestigde kwaliteitsbedrijf JASNO. Van stijlvolle shutters tot houten jaloezieën en van sfeervolle vouwgordijnen tot verticale lamellen. JASNO staat voor sfeervolle raambekleding, met de nadruk op eenvoud en kwaliteit.

Raambekleding van JASNO oogt niet alleen prachtig, maar blinkt ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit ‘m vaak in de kleinste details. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. De producten worden altijd op maat gemaakt en daardoor zijn de mogelijkheden qua kleurgebruik en afmetingen eindeloos.

Paul Welp: “De showroom is gevestigd in het woonbelevingscentrum Stek87 in Valkenswaard, waar diverse woonspecialisten onder één dak samenwerken. Van (interieur)architectuur tot wellness-oplossingen en van luxe tuinen tot veranda’s.

Interieurstek BV

Willibrorduslaan 87

5552 HC Valkenswaard

Tel: 040 400 63 10

EXCELLENT | WONEN & LEVEN